5+1 tips ομορφιάς για να εξοικονομήσεις χρήματα

Διάβασε επίσης

Μικρά μυστικά ομορφιάς που θα σε διευκολύνουν στην καθημερινότητα σου και φυσικά θα σε βοηθήσουν να κάνεις οικονομία στην τσέπη σου.

5+1 tips ομορφιάς για να εξοικονομήσεις χρήματα


  • Η μάσκαρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως eyeliner σε μορφή τζελ, έτσι με την βοήθεια ενός πινέλου παίρνεις λίγο από το προϊόν και μπορείς να δημιουργήσεις την λεπτή γραμμή που επιθυμείς.
  • Κράτησε ενυδατωμένο το πρόσωπο σου χρησιμοποιώντας μια bb cream αντί μέικ-απ, η οποία σου προσφέρει ενυδάτωση και ελαφριά κάλυψη.
  • Η μάσκα ή κρέμα μαλλιών σε βοήθεια να ξυρίσεις τα πόδια σου πιο εύκολα και χωρίς κοψίματα, επίσης γίνεται πιο απαλή η επιδερμίδα.
5+1 tips ομορφιάς για να εξοικονομήσεις χρήματα

  • Το αμυγδαλέλαιο αν το χρησιμοποιήσεις πριν το λούσιμο, τα μαλλιά σου θα ενυδατωθούν σε βάθος και η ψαλίδα θα τείνει να εξαφανιστεί.
  • Ένα ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος είναι η μια καλή και οικονομική επιλογή για να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα χεριών και ποδιών.
  • Τα μάλλινα γάντια σου χρησιμοποίησε τα για να φορέσεις το καλτσόν και να μην σου σκίζεται. 



Πως σου φάνηκαν τα  beauty tips;
Γράψε ένα δικό σου tip που το εφαρμόζεις καθημερινά.

Ελευθερία από Diary Of A Beauty Addict

6 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Πολυ ωραίες ιδέες ειδικά αυτο με την μάσκαρα παρα πολυ έξυπνο. Ευχαριστώ για τις ιδέες Ελευθερία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραιο αρθρο.Ενα τιπ που χρησιμοπιω τελευταια ειναι μετα απο πιλινγκ η καθαρισμο προσωπου να βαζω gel Αλοη στο προσωπο μου.Το δερμα μου ενυδατωνεται αμεσως και την χρησιμοποιω και σαν ενυδατικη νυχτας ειναι οτι καλυτερο για το δερμα μου.Ευχαριστω για τα ωραια τιπς:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->