3 τρόποι για να φορέσεις σωστά το chocker

Διάβασε επίσης

Τα chokers έχουν καταλάβει σημαντικό μέρος πλέον στη ζωή πολλών γυναικών αφού φοριούνται συνέχεια. Ήταν στην μόδα στα '90s και επέστρεψε ξανά χάρη στην Κένταλ Τζένερ που το φορά ανελλιπώς στις εξόδους της είτε αυτές είναι επίσημες είτε πιο χαλαρές.

 Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο είδος κοσμήματος που λίγες από εμάς νιώθουν άνετα να φορέσουν. Ίσως είναι για τις πιο τολμηρές γυναίκες.Φέτος όμως κάνει δυναμική επιστροφή και ευτυχώς η νέα του εκδοχή είναι ντελικάτη.

Πώς να φορέσεις σωστά το chocker





Είτε απλό, είτε με πέτρες, είτε δερμάτινο, ακόμα και σε συνδυασμό με άλλα κολιέ, το τσόκερ βρίσκεται ήδη στους λαιμούς των γυναικών.


  • Μια δικιά μου εκδοχή είναι να φοράω ένα διπλό choker στο λαιμό.Μας κάνει πιο sexy αλλά ταυτόχρονα σικάτες.Μη το φοβηθείτε. Αυτά τα κολιέ που γίνονται ένα με τον λαιμό σας μετατρέπουν το ντύσιμο σας, με μια και μόνο κίνηση. Μια απλή βόλτα στα καταστήματα αλλά και στα e-shop των μεγαλύτερων οίκων μόδας, θα καταλάβετε και εσείς ότι κάνουμε λόγο για ένα trend, που ήρθε και θα μείνει για πολύ, πολύ καιρό ακόμα. 

Ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ, ντύσιμο αλλά και διάθεση, βρείτε το τσόκερ που είναι καλύτερο για τον λαιμό σας και κάντε την διαφορά, δεν είναι και τόσο δύσκολο!
  • Φυσικα αν πιστεύετε ότι δεν σας πηγαίνει τόσο,αρχικά διαλέξτε ένα απλό και λεπτό τσόκερ - για μια πιο minimal εκδοχή και στην συνέχεια αφού αγαπήσετε, φορέστε ένα και δύο αλλά και τρία τσόκερ μαζί.
Πώς να φορέσεις σωστά το τσόκερ

  • Τέλος μια άλλη εκδοχή που αγαπώ πολύ στα chokers είναι να τα φοράω με αλυσίδες. Το αγαπημένο σας μεταλλικό αντικείμενο, μια καρδιά, ένα παλιό σκουλαρίκι, ένα φυλακτό, ένα ματάκι ή μια αλυσίδα μπορούν να στολίσουν το απλό τσόκερ. 

Το choker λοιπόν σε κλασσικό στιλ προσθέτει έναν πιο rock αέρα ενώ σε ένα casual look μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, θα προσθέσει χαρακτήρα στο στιλ σας, λαμβάνοντας υπόψη ότι το τσόκερ λαιμού είναι μόδα ξανά και έχει έρθει ανανεωμένο, σε πολλά σχέδια και επιλογές ύφους.


Πες μας στα σχόλια αν σου αρέσουν τα chocker και πώς τα φοράς εσύ!

 Αγγελική από το κανάλι Angela Gk 


1 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->