2 smoothie φράουλας για διατήρηση βάρους με 4 μόνο υλικά

Διάβασε επίσης

Ένα smoothie που τον τελευταίο καιρό με έχει ξετρελάνει και αυτό γιατί είναι ιδανικό για ένα πλήρες πρωινό και ό,τι καλύτερο για όσους κάνουν δίαιτα ή μάλλον καλύτερα διατροφή αλλά και μια παραλλαγή του για να μην το βαριέσαι θα μοιραστώ μαζί σου σήμερα.




Τα smoothie έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, όμως η μεγάλη πρόκληση είναι να βρει κάποιος τον ιδανικό συνδυασμό για να τα απολαμβάνει χωρίς ενοχές.

Εγώ λοιπόν έχω κολλήσει το τελευταίο διάστημα με το συγκεκριμένο. Δικής μου επινόησης, με ό,τι είχα εκείνη την στιγμή στο σπίτι και με παραλλαγές για να το εμπλουτίσεις.

Χρησιμοποιώ καταρχάς γιαούρτι στραγγιστό μπορείτε να βάλετε με 2% λιπαρά, περίπου 3 κουταλίες της σούπας. Τα βάζω σε ένα multi ή μπλέντερ
Προσθέτω μια μπανάνα, λίγες φράουλες (5-6 κατεψυγμένες για την ώρα λόγω εποχής, αλλιώς φρέσκες) και μια κουταλιά φυστικοβούτυρο.
 Αν θέλετε για να μην βγει πολύ πηχτό προσθέστε κρύο νερό. 

Το φτιάχνω το πρωί όταν βιάζομαι για να πάω γυμναστήριο ή το βράδυ αν θέλω κάτι ελαφρύ. Περιέχει όλα τα στοιχεία που χρειάζομαι αν και όποιος θέλει μπορεί να προσθέσει σπόρους τσία για περισσότερη δύναμη.
Έχω μετρήσει και τις θερμίδες που περιέχει και είναι συνολικά 392 και αν θα θέλατε να το κάνετε πιο ελαφρύ θα σας πρότεινα να αφαιρέσετε την μπανάνα (ναι ναι όχι το φυστικοβούτυρο) καθώς η μπανάνα έχει τις ίδιες θερμίδες με το φυστικοβούτυρο, αλλά περισσότερους υδατάνθρακες και ζάχαρα, αρκεί το φυστικοβούτυρο που χρησιμοποιείτε να μην έχει πρόσθετη ζάχαρη. Χωρίς την μπανάνα είναι ιδανικό για κετογονική διατροφή.

Αυτό είναι λοιπόν το smoothie που έχω λατρέψει τον τελευταίο καιρό.

Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ. Πριν φύγεις δες μερικές ακόμα ιδέες για smoothies από τις guest bloggers του Edityourlifemag

Δροσιστικό smoothie με φράουλες


Καλοκαίρι! Οποιαδήποτε πηγή δροσιάς είναι ευπρόσδεκτη πόσο μάλλον όταν είναι κι υγιεινή. Τα βαριά γεύματα αντικαθιστούνται από τα ελαφριά και οι χυμοί έχουν την τιμητική τους.



Εύκολο και δροσιστικό smoothie με καλοκαιρινά φρούτα,που σε δροσίζει και σου δίνει ενέργεια χωρίς περιττές θερμίδες. Μπορεί άνετα ν'αντικαταστήσει ένα γεύμα ή να σου δώσει τη λύση όταν αναζητάς κάτι γλυκό.


Δροσιστικό smoothie με φράουλες

Για να το ετοιμάσεις θα χρειαστείς μόνο:

· 1 ροδάκινο μέτριο

· 6-7 φράουλες (περίπου 1 κούπα)

· 1 μέτρια μπανάνα, κομμένη σε κομμάτια και κατεψυγμένη

· ½ κούπα γάλα με 0% λιπαρά

Τοποθετούμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Αδειάζουμε στο ποτήρι κι απολαμβάνουμε.

Tip: Μπορείτε αντί για την μπανάνα να καταψύξετε τις φράουλες.
Κι αν το θέλετε πιο γλυκό, αν και είναι ήδη γλυκό, μπορείτε να προσθέσετε 1 κουταλιά μέλι.



Μαίρη από το Swan ocean

1 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Πρέπει να είναι πάρα πολύ γευστικό!! Θα το δοκιμάσω αυτές τις μέρες! Πολύ ωραία ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->