5+1 πρακτικές συμβουλές για να είσαι στη δουλειά στην ώρα σου

Διάβασε επίσης

Αν ανήκεις στην κατηγορία που τρέχεις πανικόβλητη το πρωί, ώστε να ετοιμαστείς για να πας στην δουλειά σου χωρίς να αργήσεις, τότε μάλλον πρέπει να συνεχίσεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο.

5+1 τρόποι για να είσαι στη δουλειά στην ώρα σου

Θα πρέπει να αλλάξεις τρόπο σκέψης και να υιοθετήσεις νέες συνήθειες, που θα σου επιτρέψουν να έχεις μια κομψή εμφάνιση και ο οργανισμός σου να λειτουργεί σωστά.

Έτσι θα πρέπει να ακολουθήσεις τα εξής:

Ετοίμασε τα ρούχα σου από το προηγούμενο βραδύ
Βρες τα ρούχα που θέλεις να φορέσεις στην δουλειά το επόμενο πρωί από το βραδύ, δοκιμάζοντας το τελικό στιλ που σε εκφράζει. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνεις σημαντικό χρόνο το πρωί, από το να καθίσεις να δοκιμάσεις τα ρούχα και να καταλήξεις στη τελική εμφάνιση που σου αρέσει. Φυσικά, αποφεύγεις να βγεις από το σπίτι και να είσαι όλη μέρα στην δουλειά με ντύσιμο που δεν σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου.

Ξύπνησε τουλάχιστον μια ώρα πιο νωρίς από την ώρα που θα φύγεις από το σπίτι
Έτσι θα έχεις το χρόνο να ενεργοποιηθεί ο οργανισμός σου και να αφιερώσεις χωρίς άγχος ένα ικανοποιητικό χρόνο στην πρωινή σου ετοιμασία, όπως να πάρεις πρωινό, να μακιγιαριστείς κλπ. Επίσης θα σου επιτρέψει να μην πας στην δουλειά κακόκεφη και νυσταγμένη.

Βάλε το ξυπνητήρι μακριά από το κρεβάτι
Άφησε το ξυπνητήρι για παράδειγμα στο γραφείο του δωματίου και όχι στο κομοδίνο διπλά από το κρεβάτι, με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεις την εκδοχή να το κλείσεις και να ξανακοιμηθείς, αφού θα χρειαστεί να σηκωθείς από το κρεβάτι και για να το κλείσεις.

Φάε πρωινό
Έχοντας ξυπνήσει νωρίτερα θα έχεις την δυνατότητα να ετοιμάσεις και να φας κάτι ήρεμα για πρωινό, καθώς αποτελεί βασικό γεύμα, αφού μειώνεις την αίσθηση της πείνας κατά την διάρκεια όλης της μέρας. Επίσης συμβάλει στην καλή διάθεση. Μην μείνεις μόνο σε έναν καφέ, φάε ενα πρωινό που θα σε κρατήσει χορτάτη, όπως είναι αυγά, βρώμη, γιαούρτι, ψωμί, τοστ κα.

Διάβασε σχετικά: 6+1 ιδέες για υγιεινό πρωινό

5+1 πρακτικές συμβουλές για να είσαι στη δουλειά στην ώρα σου

Άκουσε μουσική
Άνοιξε το ραδιόφωνο στον αγαπημένο σου σταθμό, έτσι ακούγοντας τα τραγούδια που αγαπάς σε όλη την διάρκεια της πρωινής σου ετοιμασίας, αλλάζει η ψυχολογία σου και γεμίσεις με θετική ενέργεια.


Παρέλειψε να ελέγξεις τα κοινωνικά δίκτυα
Απόφυγε να ανοίξεις τους λογαριασμούς σου στα κοινωνικά δίκτυα, διότι υπάρχει κίνδυνος να χάσεις την αίσθηση της ώρας και έτσι να αργήσεις στην δουλειά σου.

Εφαρμόζοντας αυτές τις έξι συνήθειες θα ξεκινάς για την δουλειά και θα είσαι χορτάτη, ευδιάθετη, όμορφη και το σημαντικότερο έχοντας την αυτοπεποίθηση σε υψηλά επίπεδα.


Μην ξεχάσεις φεύγοντας από το σπίτι να πάρεις μαζί σου το χαμόγελο σου!

Ελευθερία από Diary Of A Beauty Addict

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->