Πώς να ντυθείς στο σχολείο αν είσαι μαθήτρια

Διάβασε επίσης

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα σχολεία!
Σημαντική ημέρα για μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς. Καινούριοι στόχοι, προσπάθεια, γνώση, όνειρα, πρόσωπα, προγράμματα.. σχολικάρούχα, μόδα

Σαν και εχθές μου φαίνεται που ρωτούσα τη μαμά και την αδελφή μου τι να βάλω στον αγιασμό! Διότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.. και ο αγιασμός είναι η αρχή μιας καλής σχολικής χρονιάς!
Και μιας και όλες (η αλήθεια είναι ότι το άρθρο ενδιαφέρει κυρίως τα κορίτσια, χι χι) έχουμε κάνει τα ίδια στυλιστικά λάθη στα μαθητικά μας χρόνια, σήμερα θα αναφερθούμε σε μερικά tips για το στυλ μας στο σχολείο! ‘Η να το θέσω λίγο πιο σωστά.. για το στυλ σας (πλέον) στο σχολείο!



  • Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά! Όσο δύσκολο και αν είναι το πρόγραμμά σας, μην αμελείτε την προσωπική σας υγιεινή και φροντίδα. Το σχολείο είναι η δουλειά σας και στη δουλειά πάμε πάντα προσεγμένοι! Φροντίζουμε πάντα τα ρούχα μας από το προηγούμενο βράδυ, έτσι ώστε όταν ξυπνήσουμε να είναι σχεδόν όλα έτοιμα!
  • Αποφεύγουμε το έντονο βάψιμο! Είναι εντελώς passé καθώς το natural look είναι trendy. Κορίτσια μου, όσο πιο απλές είμαστε, τόσο το καλύτερο!
  • Dress Code: casual, sporty chic. Παρακάτω θα δείτε μερικές από τις τάσεις που θα επικρατήσουν το φθινόπωρο-χειμώνα του 2017-18. Φυσικά, πάντα σε σχολικό mood!
    

    

   
  • Φρύδια, αυτός ο εχθρός! Στην εποχή μου, η μόδα ήταν τα λεπτά φρύδια.. Όπως καταλαβαίνετε, από όλες μας εκείνης της εποχής έγινε ολόκληρη γενοκτονία τρίχας. Και τώρα τρέχουμε και βάζουμε τα φρύδια «τρίχα-τρίχα». Όποια και αν είναι η μόδα που επικρατεί, μη βγάζετε τα φρύδια μόνες σας. Πηγαίνετε σε μια αισθητικό που γνωρίζει το αντικείμενο και θα σας παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με βάση το πρόσωπό σας!


  • Μην ξεχνάτε το χαμόγελό σας σπίτι. Εντάξει, σχολείο πηγαίνετε, όχι στο εκτελεστικό απόσπασμα! Το χαμόγελο είναι το καλύτερο αξεσουάρ που θα μπορείτε  να έχετε, φορέστε το!
Να ξέρετε ότι το σχολείο είναι η καλύτερη, πιο αθώα και πιο γλυκιά περίοδο της ζωή σας!

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!


Σας φιλώ,


:

2 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->