Εύκολες ιδέες για να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας

Διάβασε επίσης

Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν ξεκινούν και οι προετοιμασίες για τις οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις. Εδώ σας έχω μερικές ιδέες για να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας.

candle, celebration, champagne  Christmas Table


Αν δεν έχετε κόκκινο ή πράσινο σκούρο τραπεζομάντηλο μπορείτε να βάλετε ένα απλό λευκό τραπεζομάντηλο στο οποίο θα διασκορπίσετε μικρά αστράκια ή ακόμα και λαμπάκια. Μην διστάσετε να βάλετε στο κέντρο του τραπεζιού λουλούδια ανάλογα με τη συνολική διακόσμηση που έχετε  ή γιατί όχι μια γιορτινή σύνθεση. Ο αλεξανδρινός ως λουλούδι είναι ιδανική επιλογή για να δώσει χριστουγεννιάτικη νότα στο τραπέζι αλλά και άλλα λουλούδια μπορούν να δημιουργήσουν επίσης γιορτινή αίσθηση.

Woman Preparing Christmas Table

Χρησιμοποιήστε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια για να διακοσμήσετε τα πιάτα αλλά και το τραπέζι σας. Αν δεν έχετε δαχτυλίδια για τις πετσέτες μπορείτε να δέσετε τα μαχαιροπίρουνα με αυτές χρησιμοποιώντας ένα γούρι και κόκκινη κορδέλα.

Γεμίστε ένα μπολ με χριστουγεννιάτικες μπάλες και κουκουνάρια και τοποθετήστε το στο κέντρο του τραπεζιού. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα και αν δεν στολίσετε το κάθε πιάτο ξεχωριστά, έχετε δώσει μια ζεστή χριστουγεννιάτικη αίσθηση στο τραπέζι σας.

Επιλέξτε γιορτινά τραπεζομάντηλα σε κόκκινο, πράσινο, χρυσό ή ασημί αν δεν έχετε μπορείτε να επενδύσετε σε ένα runner σε αυτά τα χρώματα.


 Christmas Table


Γενικά, στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν διστάζουμε να χρησιμοποιήσουμε τα καλά μας σερβίτσια και μαχαιροπίρουνα (εφόσον έχουμε). Για αυτό άλλωστε είναι και οι γιορτές.





Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε στο πιάτο του κάθε καλεσμένου το δώρο που του έχετε ετοιμάσει. Αν δεν έχετε σκεφτεί τι δώρο θα του κάνετε μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες για εύκολα χειροποίητα δώρα για καλεσμένους από εδώ

Διάβασε επίσης: 5+1 Τρόποι για να οργανωθείς εγκαίρως για τις γιορτές και 5 +1 ιδέες για εύκολα DIY δώρα για καλεσμένους και συναδέλφους

Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->