Τι δώρα διάλεξα για τις συντάκτριες του #edityourlifemag

Διάβασε επίσης

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του #blogmas 2017! Κάθε μέρα από τις 1 Δεκεμβρίου ως σήμερα τα κορίτσια της συντακτικής ομάδας δούλεψαν σκληρά για να έχετε μία Χριστουγεννιάτικη ανάρτηση την ημέρα!Μοιράστηκαν ιδέες δώρων,συνταγές,tips και συμβουλές και πολλά άλλα χρήσιμα. Με λίγα λόγια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κι εγώ ήθελα να τους κάνω ένα όμορφο δώρο για να τις ευχαριστήσω. Τι όμως; (Μείνε μέχρι το τέλος του άρθρου γιατί θα διαλέξεις κι ΕΣΥ το δώρο σου!)

Οι προκλήσεις που είχα να αντιμετωπίσω ήταν πολλές γιατί είχα και πολλές απαιτήσεις.

Πώς να διαλέξεις οικονομικά και ποιοτικά δώρα για τις φίλες σου

Πώς διάλεξα δώρο για τις συντάκτριες του Edityourlife Magazine


Στο Edityourlife Magazine γράψαμε οδηγούς δώρων για bloggers αλλά στην προκειμένη περίπτωση δε μπορούσαν να με βοηθήσουν γιατί τους έγραψαν τα ίδια τα κορίτσια της συντακτικής ομάδας, οπότε η μισή χαρά του δώρου θα χανόταν αν έπαιρνα κάτι με βάση αυτές τις ιδέες αφού δε θα είχε το στοιχείο της έκπληξης.
Έπρεπε λοιπόν να βρω κάτι πρωτότυπο.
Η συντακτική μας ομάδα αριθμεί 6 bloggers (7 μαζί με μένα) αλλά δεν ήθελα να πάρω το ίδιο δώρο σε όλες.
Ήθελα να τους χαρίσω κάτι προσωπικό και προσωποποιημένο.
Ένα από τα μέλη της ομάδας μας, η Ειρήνη, ζει μόνιμα στο εξωτερικό.
Γι'αυτό το λόγο αναζητούσα κάτι ελληνικό, όχι απαραίτητα να θυμίζει Ελλάδα, αλλά να είναι made in Greece.
Φυσικά και δε ντρέπομαι να πω ότι με ενδιέφερε να είναι κάτι οικονομικό. Σε καμία περίπτωση φθηνιάρικο, αλλά σίγουρα οικονομικό. Όπως σας είπα τα κορίτσια μας δεν είναι ούτε ένα,ούτε δύο αλλά 6!
Οπότε η τιμή ήταν κάτι που θα έπαιζε ρόλο στην απόφασή μου.
Τελευταίο και σημαντικότερο, στη διάρκεια του Δεκέμβρη ειδικά η συντακτική μας ομάδα κουράστηκε πολύ καθώς όπως είπα ανέβαιναν άρθρα κάθε μα κάθε μέρα. Άρθρα πρωτότυπα, προσεγμένα,χρήσιμα που απαιτούσαν χρόνο και έρευνα. Ήθελα λοιπόν το δώρο μου να είναι κάτι που θα θυμίζει χαλάρωση και ξεκούραση για να βοηθήσει τα κορίτσια να χαλαρώσουν τις ημέρες των γιορτών και να επιστρέψουν δυναμικά στο ...πόστο τους το 2018!
Έψαχνα επομένως κάτι άνετο και cozy.

Τα κορίτσια μου! Λείπει η Μυρτώ (κι εγώ!)

Έχουμε και λέμε: ήθελα κάτι πρωτότυπο, προσωποποιημένο,ελληνικής κατασκευής,οικονομικό αλλά όχι φθηνιάρικο και να παραπέμπει σε χαλάρωση και ξεκούραση. Δύσκολος συνδυασμός δε νομίζετε;


Καθώς σκεφτόμουν τις τελευταίες μας συναντήσεις με τα κορίτσια για να θυμηθώ το στιλ και την προσωπικότητα της καθεμιάς μου ήρθε στο νου η προτελευταία μας συνάντηση το Νοέμβριο στην Αθήνα όπου μαζί με την Έλενα επισκεφθήκαμε το Athens Fashion Trade Show και γνωρίσαμε τη damakoupa. Τι είναι η damakoupa ; Σίγουρα δεν είναι τραπουλόχαρτο αλλά αποδείχθηκε ο άσος στο μανίκι μου!



Τι θέλω να πω με αυτό: Η Damakoupa είναι μια ελληνική εταιρία που έχει είδη homewear , δηλαδή πιτζαμούλες, εσώρουχα,ρομπίτσες και όλα τα σχετικά. Έχει και αθλητικά είδη, αλλά όπως καταλαβαίνεις από τα παραπάνω, στην παρούσα φάση δε με ενδιέφεραν τα αθλητικά (δεν ήθελα να τις αγχώσω να ξεκινήσουν γυμναστήριο, να τις ξεκουράσω ήθελα!) . Θυμήθηκα λοιπόν ότι όλα όσα είδαμε στην έκθεση εκείνη δε θύμιζαν καθόλου τις πιτζάμες των μαμάδων μας και τις βαρετές ρόμπες των γιαγιάδων μας. Θυμήθηκα ότι πιάνοντας τα ρούχα ήταν απαλά στην αφή, ήταν καλοραμένα και τα υφάσματα ζεστά. Δεν ήθελα πολύ!


  Είχα βρει το άνετο και cozy δώρο που ζητούσα. Έπρεπε να δω αν πληρούσε και τις υπόλοιπες απαιτήσεις μου. Μπήκα λοιπόν στο site της damakoupa να τσεκάρω. Όπως ήταν φυσικό δε θα μπορούσα να πάρω πιτζάμες ή ρόμπες σε όλα τα κορίτσια γιατί είπαμε και παραπάνω ότι έψαχνα κάτι οικονομικό. Εκεί ήταν που μου έκαναν κλικ τα σετάκια με τα φανελάκια, οι χουχουλιάρικες κάλτσες, τα μοντέρνα διχτυωτά καλτσάκια και άλλα καλούδια.


Οι τιμές τους ήταν στο budget μου και έτσι επικοινώνησα με την Ευδοξία, που είχα γνωρίσει στην Αθήνα, για να δω τι παίζει με τη συσκευασία δώρου που ήθελα και πώς μπορούμε να κάνουμε κάθε δώρο προσωποποιημένο. Μου είπε ότι οι προσωποποιημένες συσκευασίες είναι ειδικότητά τους και ότι οι συσκευασίες δώρων είναι χειροποίητες, και την εμπιστεύτηκα σε αυτό. Οπότε είχα βρει κάτι οικονομικό,προσωποποιημένο,χουχουλιάρικο, ελληνικής κατασκευής και ήταν και διαφορετικό για κάθε μία. Ήμουν σίγουρη ότι είχα κάνει τη σωστή επιλογή, έδωσα την παραγγελία μου και περίμενα να φτάσουν τα δώρα στα κορίτσια! Τώρα που μιλάμε έχουν ήδη φτάσει γι'αυτό και μπορώ να κάνω αυτή την ανάρτηση χωρίς να χαλάσω την έκπληξη!


Η συσκευασία τις εντυπωσίασε όλες ήταν προσεγμένη χωρίς να είναι φλύαρη. Ξέρω ότι τους έκανα ένα δώρο που θα φοράνε και θα με σκέφτονται και δεν είναι κάτι που θα σκονίζεται σε ένα ράφι και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα.

Πώς να διαλέξεις δώρο για τις δικές σου φίλες


Αυτό είναι και το βασικό που πρέπει να σκεφτείτε για να διαλέξετε δώρο και για τις δικές σας φίλες είτε είναι blogoφίλες, είτε κολλητές φίλες, είτε αδερφικές φίλες, είτε παιδικές φίλες, είτε φίλες και συνάδελφοι. 
Τι θέλετε να το κάνει το δώρο σας το πρόσωπο για το οποίο προορίζεται.
Το να είναι κάτι που φοριέται είναι πολύ σημαντικό πιστεύω.
Γιατί όμως να διαλέξετε κάτι τόσο προσωπικό όπως τα εσώρουχα ας πούμε και να μην πάρετε μια μπλούζα ή ένα φουλάρι;
Η γνώμη μου είναι ότι αυτού του είδους τα ψώνια, ρούχα δηλαδή και αξεσουάρ, συνήθως κάποιος θα τα κάνει και μόνος του γιατί του είναι κάτι απαραίτητο. Ενώ τα εσώρουχα , οι πιτζάμες και αυτού του στιλ τα πράγματα τα χρειαζόμαστε όλοι μεν, αλλά είναι πολλές φορές κάτι που ξεχνάμε να πάρουμε για τον εαυτό μας, είτε γιατί παίρνουμε πάντα το ίδιο και το ίδιο και δε βάζουμε καθόλου φαντασία, είτε γιατί επειδή ακριβώς δεν περισσεύουν τα χρήματα θεωρούμε πολυτέλεια να ψάξουμε παραπάνω κάτι που φοράμε "από μέσα" και δε φαίνεται συνήθως.


Και δεν είναι μόνο το σατέν που φοριέται άνετα μέσα από σακάκι ή πουκάμισο, έχει και υπέροχα βαμβακερά με τέλεια σχέδια!
Αυτό όμως που μου άρεσε εμένα, είναι ότι τα φανελάκια παραδείγματος χάριν της  damakoupa , που πήρα και για μένα, είναι κάτι που ναι μεν είναι άνετο και απαλό όπως πρέπει να είναι ένα εσώρουχο αλλά επειδή έχει τόσο ιδιαίτερα σχέδια φοριέται άνετα μέσα από ένα τζιν ή ένα καρό πουκάμισο παραδείγματος χάριν, ακόμα και μέσα από σακάκι για ένα στιλ γραφείου.Το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι θα βρείτε όλα τα νούμερα ακόμα και plus size και σε όλες τις κατηγορίες, ακόμα και στα σέξι εσώρουχα θα βρείτε μεγάλα μεγέθη, δείτε ας πούμε εδώ ένα κομμάτι που ξεχώρισα εγώ και είναι στο μέγεθος που φοράω κι εγώ γιατί τα έχω τα κιλάκια μου.

Σκεφτείτε λοιπόν τι θέλετε να πετύχετε με το δώρο σας.

  • Να είναι κάτι που φοράει ή χρησιμοποιεί;
  • Να είναι κάτι που δε θα σκεφτόταν να πάρει ο ίδιος για τον εαυτό του; 
  • Να είναι κάτι που δύσκολα θα του πάρει κάποιος άλλος; 
  • Να τον κάνει να αισθανθεί όμορφα με τον εαυτό του άσχετα με τα κιλά ή το μέγεθος;
Όλες αυτές τις απαιτήσεις τις καλύπτει η damakoupa κατά τη γνώμη μου.

Από'κει και πέρα βάλτε τις δικές σας απαιτήσεις:

  • Πόσο προσωπικό θέλετε να είναι το δώρο; Αν είστε πολύ κοντά με τη φίλη σας τα εσώρουχα, ακόμα και τα σέξι , είναι μια καλή επιλογή, ενώ αν δεν είστε τόσο στενές φίλες οι πιτζάμες είναι μια safe επιλογή.
Φόρεμα για μέσα στο σπίτι

  •  Πόσο θέλετε να ξοδέψετε;
    Για την κολλητή ένα φόρεμα για μέσα στο σπίτι για να μην κυκλοφορεί με τις τρύπιες φόρμες που πήρε για το γυμναστήριο αλλά δεν πήγε ποτέ είναι το καλύτερο δώρο , ενώ μια νέα μαμά θα εκτιμήσει τις πιτζάμες θηλασμού. Αν αναζητάτε κάτι πιο οικονομικό ρίξτε μια ματιά στα σετάκια φανελάκι με σλιπάκι (το dusty pink μου άρεσε πάρα πολύ ) και στα διχτυωτά καλτσάκια που είναι μεγάλο trend φέτος (ξεχώρισα αυτό με τον κόκκινο φιόγκο γιατί το trend ή το φοράς ή δεν το φοράς!)

Από την άλλη αν δε βρίσκετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε πάρτε ένα τηλέφωνο τα κορίτσια της damakoupa όπως έκανα κι εγώ γιατί συνέχεια έχουν νέες παραλαβές που δεν προλαβαίνουν όλες να ανέβουν στο site. Ζητήστε τις προτάσεις τους και σίγουρα θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε το δώρο που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας φίλη!Ό,τι και να διαλέξετε μην ανησυχείτε για το αν θα αρέσει. Εκτός του ότι το θεωρώ απίθανο, η πολιτική για τις αλλαγές που έχουν στη damakoupa είναι πολύ ευνοϊκή και ευέλικτη οπότε ακόμα κι αν χρειαστεί να επιστρέψετε κάτι ούτε θα ταλαιπωρηθείτε ούτε θα ξοδευτείτε πολύ.


 Μη διστάσετε να κάνετε την παραγγελία σας ακόμα και τώρα σίγουρα θα την έχετε ως την Πρωτοχρονιά γιατί συνεργάζονται με τα EΛΤΑ κούριερ που σας το φέρνουν στην πόρτα σας άμεσα. Βιαστείτε όμως γιατί αύριο και μεθαύριο είναι αργία ενώ αν κάνετε παραγγελία σήμερα σίγουρα θα προλάβετε να τα έχετε. Καλύτερα να μιλήσετε και από το τηλέφωνο για να σιγουρευτείτε ότι θα φύγουν αμέσως.

Αυτό έκανα κι εγώ και απ'ό,τι μου λένε τα κορίτσια που πήραν τα δωράκια τους έκανα καλά!

Info:
Α!Τόση ώρα σας λέω να πάρετε τηλέφωνο και δε σας έδωσα το τηλέφωνο.
Σημειώστε λοιπόν: 2310778496 .

Σε αυτό το σημείο τελειώνουν τα blogmas! Εγώ και τα κορίτσια της συντακτικής ομάδας θα κάνουμε μερικές μέρες διακοπές!


Καλά Χριστούγεννα!

Δέσποινα από το ιστολόγιο Despina's studio

68 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Η δομη του site ευκολη περιηγηση Bagtzi Katerina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενθουσιάστηκα με τα σετ φανελάκι-slip πουά! Ευχαριστούμε, καλές γιορτές! fb @ Maria Chanioti, instagram @ mchanioti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σετ φανελάκι-σλιπ μπλε πουά! Ευχαριστούμε! Dimitra Chatz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα σετάκια με τα φανελάκια είναι τέλεια. facebook aikaterini katsanevaki,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Η τελεια λυση ,θα παραγγειλω σιγουρα σε σλιπακι.Χαρούμενες γιορτές σας εύχομαι!!!! fb Styliani Kazakoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτος απο το σετ φανελάκι σλιπάκι επίσης μου αρεσε το HELIOS ΤΟΠ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ ΖΙΒΑΓΚΟ!!!Facebook:Αγγελική Καρασάββα Instagram:angelina.k73!!!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ σε ολούς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου άρεσε πολύ το ότι είναι εύκολο σε περιήγηση το site σας! Επίσης λάτρεψα και αυτό το άρθρο γιατί με βοήθησε στο τι να πάρω στις φίλες μου γιατί μου έμειναν ακόμα 1-2 δωράκια!!!! ❤️
    Συμμετέχω και από το instagram (alexandraanikolaidou) και από το facebook (Alexandra Nikolaidou)
    Καλές γιορτές!!! ❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενθουσιάστηκα με το σετ φανελάκι-slip πουά μπλε γιατί είναι το αγαπημενο μου χρώμα. σε ευχαριστούμε. Καλά χριστούγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΕΤ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΣΛΙΠ Συμμετέχω και από το instagram (kkapranou) και από το facebook (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΠΡΑΝΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια πολλά και ακόμη πιο δημιουργικός ο νέος χρόνος σε όλες σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://www.damakoupa.gr/product/damakoupa-set-fanelaki-slip-black-poya/ Xronia Polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από το site της Damakoupa μού άρεσε ο εύχρηστος τρόπος πλοήγησης και οι προσιτές τιμές! Ευχαριστούμε για το κατατοπιστικό άρθρο! facebook: Maria Ifadopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου άρεσε πολύ το ότι είναι εύκολο σε περιήγηση το site σας! Και οι προσιτες τιμές !!!!!!! Καλές γιορτές!!!!!!!! fb Vagia Tsaknaki instagram bagia9837

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μου άρεσαν πολύ οι ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ HAPPY COLOURFUL SOCKS BUNNIES-LILIES 2PACK. FB Maria Lagou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. SET ΦΑΝΕΛΑΚΙ-BRAZIL PRINT ΓΚΡΙ
    FB: Nansy Theofilopoulou
    instagram: nansytheofilopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευχαριστούμε πολύ! ! !
    Απίθανο δώρο!
    Μακάρι να είμαι τυχερή! ! ! !
    Ευχομαι ολόψυχα σε όλους Καλα Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεια, αγάπη, ειρηνη,πολλές χαρές με ελπιδοφόρα μαντάτα!!!!
    https://www.damakoupa.gr/product/helios-isothermiki-fanela-mm/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με το σετ φανελάκι σλιπ το κόκκινο Πουά! Καλές γιορτές!! Facebook Αννα Ολιβέιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επέλεξα ένα καταπληκτικό σετάκι!
    DAMA KOUPA ΣΕΤ ΦΑΝΕΛΑΚΙ- SLIP DREAMS Κωδικός: Υ1117
    Facebook: Παναγιώτα Γκουτζουρέλα
    Καλές γιορτές με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τα ιδιαιτερα καλτσακια
    σας ευχαριστουμε πολυ πολυ πολυ
    face..... Κωνσταντίνα Βάσκα-Ψαριώτη
    insta....konvaska

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. DAMAKOUPA SET ΦΑΝΕΛΑΚΙ-BRAZIL PRINT ΚΟΚΚΙΝΟ FB. Athina Vertseti instagram : athinave

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξετρελάθηκα με όλα όσα είδα!!! Εξερεύνησα το site και πραγματικά ενθουσιάστηκα!!!!!!!!! facebook ΕΛΕΝΗ ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κατάρχας με τις τιμες!τα τρελουυσικα σχεδια στις καλτσες και τα απιθανα σχεσδια στα σετακια! ευχαριστουμε για την μοιρασια αυτη μαζι μας!fb:olga ristani Instagram: @oliviawins_78

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. DAMA KOUPA ΣΕΤ ΦΑΝΕΛΑΚΙ- SLIP ΠΟΥΑ Κωδικός: Y141 https://www.damakoupa.gr/product/dama-koupa-set-fanelaki-slip-poua/ Facebook ELENA GRIGORAS BAKOGIANNIS Instagram @elenabakogiannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι πολύ προσιτές τιμές! facebook: Alkmini Mini
    Instagram: morbid_girl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η κατατοπιστική δομή της σελίδας, που κάνει την περιήγηση παιχνίδι! facebook: Φωτούλα Ξανθοπούλου
    Instagram: f_xanth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ξετρελάθηκα με τηνΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΟΡΜΑ ΓΟΥΝΑ ΒΕΛΟΥΤΕ αλλά και με το σετ ΦΑΝΕΛΑΚΙ-SLIP ΜΑΥΡΟ ΠOYA!!! Συμμετέχω από FB: Lemonia Vola και από Instagram: lemon_v_lemon !!!Ευχαριστούμεεεεεε πολύυυυυυυυ!!!!!! Μακάρι να είμαι η τυχερή!!!! Καλές γιορτές!!!! 🎅☃️❤️🎄🎁🎗️☃️🎄❄️❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μ' ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑ DAMAKOUPA SET ΦΑΝΕΛΑΚΙ-BRAZIL PRINT ΛΙΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ DAMAKOUPA SET ΦΑΝΕΛΑΚΙ-SLIP ΜΑΥΡΟ ΠOYA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Kαταρχην μου αρεσει το χιουμορ του site! Πιστευω οτι διαλεξες τα ιδανικα δωρα για τις φιλες σου αλλα & για μας !!! Ευχαριστούμε πολύ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πολύ ωραιο το άρθρο και πολύ ωραία όλα αυτά που φτιάχνει η damacoupa! Από Diekleine Katze

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όλα είναι υπέροχα,δεν ξέρω τι να διαλέξω πραγματικά,μου αρέσουν πολλά,αυτό που θα διάλεγα πρώτο φυσικά είναι το DAMAKOUPA SET ΦΑΝΕΛΑΚΙ-SLIP ΜΑΥΡΟ ΠOYA,είναι πολύ όμορφο!!!Σας ευχαριστούμε πολύ,χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχετε με υγεία!!! INSTAGRAM sonia.pol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πολλά μου άρεσαν αλλά ενδεικτικά κοθότιν και μαμά με πεινασμένα παιδάκια τέτοια ώρα μεσημέρι θα πω το ΜΑΥΡΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΚΟΛΑΝ ΜΕ PUSHUP ΕΦΑΡΜΟΓΗ https://www.damakoupa.gr/product/mavro-gyalistero-kolan-lycra/και η ΤΟΥΡΤΑ ΠΥΖΑΜΑΣ PINKLILLY-PJ https://www.damakoupa.gr/product/tourta-pyzamas-pinklilly-pj/ .σας αοουθώ και στο Instagramm .name olgazindra
    Καλή χρονιά κορίτσια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ειναι ευκολο στην περιηγηση! Επελεξα.ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ HAPPY COLOURFUL SOCKS DOTS-DIAMONDS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. https://www.damakoupa.gr/product/damakoupa-set-fanelaki-slip-black-poya/ ολα ειναι πανεμορφα!
    Κατερινακι Κραβαριτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τα σετακια με τα φανελακια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μου άρεσαν πολύ τα σετάκια φανελάκια - σλιπάκια, καθώς επίσης κ το γεγονός ότι η σελίδα σας είναι βολική στο να ψάξεις το κάθε τι!
    Σας ευχαριστούμε πολύ για το δώρο! Να είστε καλά!
    Καλές δουλειές κ καλή χρονιά με υγεία!
    (teti_tzim)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μου άρεσαν πάρα πολύ: καταρχάς το υπέροχο πουά μπλε σετ φανελάκι - σλιπ και κατά δεύτερον ο τρόπος ο οποίος είναι δομημένο το άρθρο. Εύκολο χωρίς να κουράζει τον αναγνώστη! Ευχαριστούμε!Instagram: @Elena_Mcn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλή χρονιά με υγεία, μου άρεσε πολύ το ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΣΟΝ ΠΟΥΑ, είναι όμορφη και διακριτική πινελία σε εμφάνιση!!
    Instagram di.mantz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. A.Κ. Παπαδοπούλου .Το ροζ σατέν φανελάκι με τη δαντέλα είναι καταπληκτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. τα σετ φανελάκι-slip πουά!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!
    FB name:Μαρια Κωστη
    instagram:mariakoste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. το DAMAKOUPA SET ΦΑΝΕΛΑΚΙ-SLIP ΜΑΥΡΟ ΠOYA!!!!!!!!
    Καλές γιορτές!!!
    FB name:Ανδρια Διωτου
    instagram: andriadiotou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Από το damakoupa μου αρέσει ότι έχει υπέροχα προϊόντα σε προσιτές τιμες❣️❣️❣️
    Τώρα όσο αφορά τον διαγωνισμό το μαύρο σετακι φανελάκι εσώρουχο...
    Α και καταπληκτικό το άρθρο σας ❣️
    Facebook:ερασμία φερεντούρου
    Inst :erasmiaferentourou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μου άρεσε πολύ το άρθρο σας!!!
    Με βρίσκει σύμφωνη.....!!!
    Εγώ θα διάλεγα το σετ μαύρο πουά!!!
    fb:Δροσούλα Ζάχου
    Insta: drosoulazaxou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Οι πυτζαμούλες!!! FB:Dimitris Maria Korezelidis Hatsiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Οι συμβουλες για την επιλογη δωρου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. τέλειο........ ωραίο και χρήσιμο δώρο......... και κομψό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. DAMAKOUPA SET ΦΑΝΕΛΑΚΙ-SLIP ΜΑΥΡΟ ΠOYA
    FB: Iosif Grigoriou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. όλα είναι υπέροχα!!! μου αρέσει που έχετε και για μας τις τσουπωτές!!! καλή χρονιά!!! fb:Artemis Tsianta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τα sexy εσωρουχα και οι υπεροχες συσκευασιες δωρου. Facebook: Sofia Politou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. τέλειο........ ωραίο και χρήσιμο δώρο......... και κομψό

    fb name: Xrisa Vasiliou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πολλά μού άρεσαν, αλλά αυτό το λάτρεψα:
    https://www.damakoupa.gr/product/damakoupa-set-fanelaki-slip-black-poya/

    Καλή χρονιά να έχουμε!!!

    FB: Γιώτα Παπαδημακοπούλου
    Insta: giota_papadimakopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μου άρεσαν τα χρώματα και οι προτάσεις με τα σετάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. τα σετάκια με τα φανελάκια είναι τέλεια.FB Georgios Papadimitriou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τα sexy εσώρουχα και οι υπέροχες συσκευασίες δώρου.
    FB Lena Zafiri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μου άρεσε πολύ το ότι είναι εύκολο σε περιήγηση το site σας!
    FACEBOOK:Μάρα Παπαδάκου
    INSTAGRAM:marapapadakou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τι ωραίο δώρο. Ειδικά αυτό το ζευγάρι κάλτσες https://www.damakoupa.gr/product/happy-colourful-socks-hearts-dots-2-zevgi/ Facebook:Χρύσα Δριτσέλη instagram:dritsele

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Το site σας ειναι υπέροχο!!! Μου άρεσαν οι συμβουλές για το πώς να διαλέξω δώρο για τις φίλες μου!!! Ευχαριστουμε πάρα πολύ!!!! Καλες δουλειες και χρονια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πολύ ωραία πραγματα! Τα χρωματα τους μου φτιάχνουν τη διάθεση μέσα στο χειμώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->