5 + 1 Κατηγορίες ρούχων που πρέπει να ξεφορτωθείτε άμεσα

Στο προηγούμενο post μιλήσαμε για τις μπότες που θα πρέπει να αγοράσουμε τώρα στις εκπτώσεις, μιας και είναι must have. Και εντάξει, είμαι σίγουρη ότι δε θα μείνετε μόνο στις μπότες, διότι άμα πάρω παράδειγμα από τον εαυτό μου, η εγκράτεια δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει εμάς τις γυναίκες. Βέβαια, προσπαθώ πάντα να έχω ένα budget στο μυαλό μου διότι οι καιροί είναι δύσκολοί, ακόμα και στις εκπτώσεις.


Σήμερα, θα μιλήσουμε για ρούχα που πρέπει να ξεφορτωθούμε μια για πάντα από τις ντουλάπες μας! Συνήθως, όταν ψωνίζουμε κάτι καινούριο έχουμε τη τάση να ξεχνάμε τα παλιά μας ρούχα, με αποτέλεσμα, Σάββατο βράδυ, να μην έχουμε τίποτα να φορέσουμε! Μη μου πείτε ότι δε σας έχει συμβεί αυτό! 
Οι κατηγορίες των ανεπιθύμητων ρούχων είναι οι εξής: 
  • Τα Virgin Ρούχα είναι αυτά που δεν έχουμε φορέσει ποτέ ή τα έχουμε φορέσει έστω και 1 φορά. Για να μην τα έχετε (ξανα)βάλει σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα ρούχα δε θα φορεθούν. TIP: Σε πολλούς οργανισμούς και εκκλησίες, τα ρούχα μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα. Οποιοδήποτε ρούχο βρίσκεται σε καλή κατάσταση μπορεί να χαριστεί. Το συγκεκριμένο tip, ισχύει & για τις επόμενες κατηγορίες εκτός της πέμπτης.
  • Τα Ρούχα Κλώνοι! Και δε μιλάω για τα μαύρα μας ζιβάγκο, όπου όσα & να έχουμε δεν πειράζει. Μιλάω για τα ρούχα πχ. φορέματα μαύρα που μοιάζουν μεταξύ τους, για ρούχα με το ίδιο μοτίβο ή με παραπλήσια υφάσματα. Κρατήστε τα πιο καινούρια.  • Τα ρούχα Φαντάσματα, είναι τα ρούχα που αγαπήσαμε στο παρελθόν, τα φορέσαμε και μετά συνειδητοποιήσαμε πόσο κακόγουστα ντυθήκαμε! Σε όλες μας συμβαίνει, δε τρέχει και τίποτα, απλά ξεπεράστε το και αδειάστε τη ντουλάπα σας από δαύτα.
  • Τα ρούχα των Υποσχέσεων είναι αυτά που κάποτε, λέω κάποτε, μας έκαναν σωστή εφαρμογή. Από τότε όμως ίσως να πήραμε βάρος ίσως όμως και να χάσαμε. Συνήθως κρατάμε αυτά που μας θυμίζουν πόσο αδύνατες ήμασταν και δίνουμε μια υπόσχεση στον εαυτό μας ότι μπορούμε να ξαναγίνουμε έτσι. Κορίτσια ή αρχίστε διατροφή και γυμναστική αλλιώς δώστε τα σε κορίτσια που τα χρειάζονται.


  • Τα ρούχα Ανεπίδεκτα Επιδιορθώματος, είναι αυτά που όσο & να προσπαθήσαμε δε καταφέραμε να τα σώσουμε. Εντάξει, σας άρεσαν, είχατε δεθεί μαζί τους, όμως τώρα μπορείτε να τα πάτε για ανακύκλωσηTIP: Τα H&M κάνουν ανακύκλωση ρούχων και ως ανταμοιβή δίνουν εκπτωτικούς κωδικούς για μελλοντικές αγορές. Με έναν σμπάρο 2 τρυγόνια!
  • Για το τέλος σας έχω 1 κατηγορία που νομίζω είναι η περισσότερο σεβαστή από όλες μας. Ξεφορτωθείτε τα ρούχα που απλά δεν σας αρέσουν πια. Τόσο απλά. Αυτά είναι τα ρούχα The End!

Περισσότερα άρθρα για την οργάνωση του σπιτιού θα βρείτε ΕΔΩ!
Ανανεώστε τις ντουλάπες σας και περιμένω με αγωνία τα σχόλια σας!


Σας φιλώ,CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.