Concealing color spray Τι είναι, γιατί το χρειάζεσαι

Διάβασε επίσης

     Τι κάνεις όταν έχει κατέβει η ρίζα, εσύ δεν έχεις προλάβει να πας κομμωτήριο και έχεις μια ξαφνική πρόσκληση για ένα event, κάποια συνάντηση ένα meeting βρε αδερφέ; Πες ότι ο τύπος που σου αρέσει στο γραφείο σου προτείνει ξαφνικά ένα καφέ, με άβαφη ρίζα θα πας;
Εδώ έρχεται να σε σώσει το concealing spray που κάνει ότι και το concealer για τους μαύρους κύκλους. Δεν τους εξαφανίζει, αλλά τους κρύβει! Ε,το concealing spray κάνει το ίδιο για τα μαλλιά σου: κρύβει την αντιαισθητική ρίζα (μαζί με τα τυχόν λευκά) και παρατείνει για λίγο την επίσκεψη στο κομμωτήριο.



Εγώ σήμερα θα σου μιλήσω για το concealing color spray της Kmax milano που με έχει σώσει σε περιστάσεις όπως τις παρακάτω:
  • Όταν έχω να πάω κάπου και δεν έχω προλάβει να πάω κομμωτήριο ή δε βρίσκω άμεσα ραντεβού στην κομμώτριά μου
  • Όταν θέλω να παρατείνω το χρόνο ανάμεσα στις βαφές για τον οποιοδήποτε λόγο, είτε επειδή πχ έχω ένα γάμο σε 2 βδομάδες και θέλω να τα βάψω τότε ώστε να είναι φρέσκο το χρώμα είτε επειδή δεν έχω πληρωθεί ακόμα είτε επειδή δε θέλω να ταλαιπωρήσω τα μαλλιά μου
Ειδικά με το συγκεκριμένο από την Kmax που είναι ανθεκτικό και στο νερό έχω βολευτεί και τώρα το καλοκαίρι ακόμα και στην παραλία.




Πώς το εφαρμόζω:
  • κουνάω το μπουκαλάκι αρκετά , δε βιαζόμαστε θέλουμε τέλειο αποτέλεσμα
  • ψεκάζω στις ρίζες από απόσταση 20 εκ περίπου στο στεφάνι και τη χωρίστρα
  • περιμένω ένα λεπτό, χτενίζομαι και έτοιμη
Η αίσθηση που αφήνει είναι εντελώς φυσική, δηλαδή δεν αισθάνεσαι ότι είναι εκεί.
Στα συν του ότι απορροφά ένα ποσοστό λιπαρότητας (δε σου λέω ότι θα αντικαταστήσει το dry shampoo σου αλλά βοηθάει) και δίνει και όγκο στα μαλλιά.





Είναι διαθέσιμο σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις: Black, Dark Brown, Medium Brown, Light Brown, Blonde & Dark Grey που συνδυάζονται τέλεια με τη φυσική απόχρωση των μαλλιών σου και φυσικά η νικήτρια θα επιλέξει αυτήν που της ταιριάζει!





Δέσποινα από το ιστολόγιο Despina's studio



Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->