Πώς να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα εύκολα

Διάβασε επίσης

Όλες οι γυναίκες έχουμε ένα κοινό πρόβλημα και αυτό λέγεται κυτταρίτιδα.
Σίγουρα πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι αλλά ας το παραδεχτούμε: με την κυτταρίτιδα δε θέλουμε να γίνουμε φίλες!

Πώς να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα εύκολα


Συνήθως μας επισκέπτεται εκεί λίγο μετά τα 20 και σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται επίμονη.
Εκεί είναι που αρχίζουμε να προμηθευόμαστε τις πρώτες κρέμες, τζελ και τα σχετικά αλλά αυτή εκεί.
Αν είσαι σε αυτή τη φάση έχεις καταλάβει ότι οι κρέμες δεν κάνουν και πολλά πράγματα και σίγουρα δεν κάνουν θαύματα όπως θέλουν οι διαφημίσεις να πιστεύουμε. Εδώ που τα λέμε δεν κάνουν τίποτα αλλά επειδή έχω πετάξει κι εγώ αρκετά χρήματα έτσι, δε θέλω να το παραδεχτώ. Οπότε ας μείνουμε στο ότι δεν κάνουν και πολλά και ας πάμε να δούμε τι τελικά λειτουργεί για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Θα δούμε με πολύ λίγα λόγια τι είναι η κυτταρίτιδα και τι την προκαλεί (πολύ σύντομα το υπόσχομαι) και μετά θα σου πω τι λύσεις υπάρχουν για την αντιμετώπισή της.

Τι είναι η κυτταρίτιδα;


Όταν λέμε "κυτταρίτιδα", αναφερόμαστε στην εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και στην ακριβώς από κάτω στοιβάδα, η οποία συνοδεύεται από μειωμένης ελαστικότητας συνδετικό ιστό και προκαλεί την εμφάνιση της χαρακτηριστικής όψης φλοιού πορτοκαλιού στην επιδερμίδα των γλουτών, των μηρών και σπανιότερα σε άλλες περιοχές του σώματος όπως γάμπες,μπράτσα, κοιλιά.

Τι προκαλεί την κυτταρίτιδα;

  • η κακή κυκλοφορία του αίματος στις προβληματικές περιοχές
  • το στρες, 
  • η εφηβεία, 
  • η κακή διατροφή, 
  • η κληρονομικότητα, 
  • οι ορμονικές διαταραχές, 
  • η καθιστική ζωή, 
  • η δυσκοιλιότητα, 
  • το κάπνισμα και 
  • το αλκοόλ

Πώς θα καταπολεμήσεις αποτελεσματικά και εύκολα την κυτταρίτιδα;

Ο βασικός τρόπος να ενισχύσεις την κυκλοφορία του αίματος στις περιοχές όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα είναι το μασάζ. Επειδή όμως δεν έχουμε όλες τη δυνατότητα να πηγαίνουμε σε ινστιτούτα και σε σπα για μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, εγώ σου προτείνω να το κάνεις στο σπίτι με τον πιο εύκολο τρόπο: με το GLOV Skin Smoothing Body Massage. Γιατί όμως με αυτό και όχι με κάποιο άλλο σφουγγάρι;
Οι λόγοι είναι δύο και είναι πολύ απλοί:
  1. τα μαλακά σφουγγάρια δεν ασκούν αρκετή πίεση
  2. ενώ τα σκληρά, όπως βούρτσες και λούφες, είναι πολύ σκληρά και μπορεί να σπάσουν αγγεία του σώματος.
Πώς να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα εύκολα

Γιατί το Glov Body Massage είναι ιδανικό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας;


Οι μοναδικά επεξεργασμένες ίνες από bamboo, ενισχύουν την αιματική και την λεμφική κυκλοφορία, βοηθώντας στην αποβολή των τοξινών και την καλύτερη κυκλοφορία των θρεπτικών συστατικών. Χρησιμοποίησέ  το καθημερινά στο μπάνιο σου, αντί για ένα απλό σφουγγάρι και θα δεις μέσα σε ένα μήνα ότι απομακρύνει την κυτταρίτιδα, βελτιώνει τον τόνο, την υφή και την όψη του δέρματος. Εννοείται ότι είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο.

Πώς να χρησιμοποιήσεις το GLOV Body Massage;

Πώς να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα εύκολα


Φόρεσε το Body GLOV σαν γάντι περνώντας μόνο τον αντίχειρα από τη μια σχισμή και βρέξε το. Χρησιμοποίησε το με το αφρόλουτρό σου ή με το scrub που χρησιμοποιείς συνήθως για απολέπιση και λεία, βελούδινη επιδερμίδα. Κάνε μασάζ σε όλο το σώμα με μικρές κυκλικές κινήσεις. 

Για λεμφικό μασάζ στους μηρούς και τους γλουτούς, κάνε τουλάχιστον 30 μικρές, κυκλικές, ανοδικές κινήσεις (μη βαριέσαι, άμα είναι να κάνουμε μια δουλειά ας την κάνουμε σωστά!)

Ξέπλυνε καλά το GLOV για να φύγουν όλα τα υπολείμματα σαπουνιού και κρέμασέ το να στεγνώσει ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Πώς να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα εύκολα

Τι αποτελέσματα θα δεις με το GLOV;

  • Αφήνει το δέρμα λείο και απαλό από την πρώτη κιόλας χρήση
  • Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας
  • Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία του αίματος και τη λεμφική κυκλοφορία
  • Προετοιμάζει την επιδερμίδα για περεταίρω περιποίηση

Πριν σου πω πώς θα κάνεις δικό σου το Glov Body Massage (μιας και όπως είδες από τον τίτλο έχουμε και Διαγωνισμό) να σου θυμίσω ότι εκτός από το μασάζ σύμμαχοί σου στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας είναι το νερό αλλά και τα φρούτα και τα λαχανικά.

Πώς θα κερδίσεις το GLOV Skin Smoothing Body Massage;

Πώς να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα εύκολα



Αν έχεις κι εσύ κάποιο tip για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας μην ξεχάσεις να μας το γράψεις στα σχόλια!


Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->