Τι είναι το Healthy Lifestyle Chalenge και σε τι θα σε ωφελήσει;

Διάβασε επίσης

Εάν δεν το έχεις "μυριστεί" τότε να σε ενημερώσω ότι σήμερα ξεκίνησε το 1o Healthy Lifestyle Challenge του Edit your Life Magazine! Το challenge που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τη διατροφή, την άσκηση, ακόμα και τον ύπνο! Το challenge που θα είμαστε όλοι μαζί μία παρέα και θα έχουμε έναν κοινό στόχο: να κινητοποιηθούμε και να αλλάξουμε λιγάκι τον τρόπο ζωής μας και να την κάνουμε να μοιάζει λιγότερο... κουραστική!

Ήδη πάνω από 100 (!) άτομα ξεκίνησαν το challenge σήμερα! Αν είσαι από εκείνους που δεν πρόλαβαν  να γραφτούν έγκαιρα βιάσου γιατί ως αύριο 4 Ιουνίου τα μεσάνυχτα είναι η τελευταία σου ευκαιρία να κάνεις κι εσύ εγγραφή φυσικά ΔΩΡΕΑΝ και να ξεκινήσεις το ταξίδι σου για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!





Τι θα περιλαμβάνει το Healthy lifestyle challenge; 


Θα χωρίζεται σε 3 κατηγορίες: Διατροφή, άσκηση, lifesyle (aka τρόπος ζωής).

Η πρώτη εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη στη διατροφή. 


Ποιες τροφές πρέπει να τρως και ποιες να αποφεύγεις; Τι σημαίνει υγιεινή διατροφή και πότε παύει να είναι υγιεινή; Γιατί ενώ τρέφεσαι υγιεινά δεν αδυνατίζεις; Θα λαμβάνεις από εμένα πίνακες που θα περιλαμβάνουν συγκεντρωτικά τις προτάσεις με τις τροφές ώστε να τα έχεις όλα μαζί τακτοποιημένα και νοικοκυρεμένα!

Η δεύτερη εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη στην άσκηση και γενικότερα την κίνηση


Τι να κάνεις εσύ που βαριέσαι να πας στο γυμναστήριο; Είναι όλα τα είδη γυμναστικής κατάλληλα για όλους; Πώς συμβάλει η γυμναστική στην απώλεια βάρους και λίπους και ποια είναι η κατάλληλη συχνότητα; Και τέλος ποιος είναι ο ρόλος του ύπνου μέσα σε όλη αυτή την προσπάθεια; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στο challenge, κι όσων αφορά τη δική σου συμμετοχή, μην τρομάζεις! Δεν θα χρειαστεί να πας για τρέξιμο στις 5 το πρωί, ούτε για hiking κάθε Κυριακή (αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν θα ήταν κακή ιδέα)! Θα είναι πράγματα απολύτως εφαρμόσιμα και θα υπάρχει ευελιξία. Άλλωστε ο σκοπός είναι να βρεις κάτι που σου αρέσει και να το κρατήσεις στη ζωής σου κι όχι να κάνεις κάτι σαν αγγαρεία!

Η τρίτη εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη στο Lifestyle, αυτό που λέμε "τρόπος ζωής"


Γιατί ενώ ακολουθείς τα πάντα κατά γράμμα ούτε κιλά έχεις χάσει, ούτε ευεξία νιώθεις; Πώς συμβάλει οποιαδήποτε δραστηριότητα κάνεις στη ζωή σου στην καλή σου διάθεση, στην ενέργειά σου, ακόμα και στη διατήρηση του βάρους σου; Τι πρέπει να κάνεις για να αλλάξει ριζικά η σχέση σου με το φαγητό; Σε αυτή την ενότητα υπάρχουν tasks που θα αφορούν ένα ευρύτερο φάσμα, από απλές καθημερινές διατροφικές συνήθειες, μέχρι τη σχέση μας με τους άλλους!


Τα email θα τα λαμβάνεις κάθε δεύτερη μέρα, για να έχεις περιθώριο κάθε φορά να ολοκληρώνεις το challenge που έχει τεθεί, αλλά και να το προσαρμόζεις στη ζωή σου!  Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση φυσικά μπορείς να μου απαντάς στο email και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου!

Είσαι έτοιμη;

Ήδη πάνω από 100 (!) άτομα ξεκίνησαν το challenge σήμερα ! Αν είσαι από εκείνους που δεν πρόλαβαν  να γραφτούν έγκαιρα βιάσου γιατί ως αύριο 4 Ιουνίου τα μεσάνυχτα είναι η τελευταία σου ευκαιρία να κάνεις κι εσύ εγγραφή φυσικά ΔΩΡΕΑΝ και να ξεκινήσεις το ταξίδι σου για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!



FREE 20-days Healthy lifestyle challenge

* indicates required
H σχέση σου με τον υγιεινό τρόπο ζωής

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σου θα πρέπει να μας δώσεις την άδειά σου τικάροντας το παρακάτω κουτάκι
Μπορείς να διαγραφείς από τη λίστα όποτε θελήσεις
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.



Βίλλυ από Make up your dayz

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->