Πώς αλλάξαμε εμφάνιση στο Edit Your Life Magazine και πώς μπορείς να ανανεώσεις το blog σου κι εσύ

Διάβασε επίσης

Το να αλλάξουμε εμφάνιση στο Edit Your Life Magazine είναι κάτι που σκεφτόμασταν όλη η συντακτική ομάδα από τις αρχές του 2019. Το 2019 ήταν μια χρονιά που ξεκίνησε με αλλαγές στη δομή και τη θεματολογία αυτού εδώ του ιστολογίου και ήταν πια καιρός να γίνει και μια αλλαγή στην εμφάνιση. Πιο λιτή, πιο μίνιμαλ. Λίγο όμως το blogging challenge του Ιανουαρίου, λίγο οι απαιτητικές διοργανώσεις για την 1η συνάντηση των Greek Women Bloggers η ανανέωση αυτή πήγε λίγο πίσω.
αλλαγή template blogger / blogspot

Όταν όμως ήμασταν έτοιμες να την πραγματοποιήσουμε ξέραμε ακριβώς πού να απευθυνθούμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Τούλα από το lol moms ξέραμε ότι είναι ο άνθρωπός μας. Είχαμε δει τη δουλειά της, η ίδια έχει ένα εξαιρετικό blog, είχε συνεργαστεί μαζί μας ως guest blogger και ξέραμε πόσο συνεπής και οργανωτική είναι πριν καν μιλήσουμε μαζί της για την αλλαγή του template.

Lol moms στατιστικά
Το blog της Τούλας είναι ένα από τα πιο γνωστά family lifestyle blogs


H Τούλα μας καθοδήγησε σε όλη τη διαδικασία από την επιλογή του κατάλληλου template μέχρι την τελική μορφή του.
Οι δικές μας μικρές πινελιές συμπλήρωσαν το αποτέλεσμα που βλέπετε τώρα στις οθόνες σας αλλά η δουλειά behind the scene είναι έργο δικό της, από τα sitemaps μέχρι το Google search console και τις απαραίτητες αλλαγές στον κώδικα.

Παρόλο που ήμασταν ή καλύτερα ήμουν πολύ απαιτητική και αναποφάσιστη πολλές φορές, η Τούλα διαθέτει την αρετή της υπομονής και ανέχτηκε όλες τις παραξενιές μου και τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής και της βγάζω το καπέλο γι'αυτό. Σε καμία περίπτωση δε σου προτείνω να πας να της σπάσεις τα νεύρα αν αποφασίσεις να συνεργαστείς μαζί της για την ανανέωση του blog σου, αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα και όφειλα να το πω.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν καταλήξαμε στο τελικό αποτέλεσμα. Έχουν μείνει κάποιες μικροαλλαγές που καθυστερούν εξαιτίας μου και πάλι, αλλά αυτό που βλέπετε είναι πολύ πολύ κοντά στην τελική εμφάνιση.

Το στιλ είναι λιτό και μίνιμαλ όπως το είχαμε σκεφτεί αρκετά, λειτουργικό για τον αναγνώστη από όλες τις συσκευές, τα χρώματα παλ και ευχάριστα στο μάτι και γενικά μας αρέσει πάρα πολύ η μορφή που έχει πάρει πλέον το διαδικτυακό μας σπίτι και το vibe που εκπέμπει.

lol moms κατασκευή blog

Θέλω εκ μέρους της συντακτικής ομάδας να ευχαριστήσω από καρδιάς την Τούλα για τον επαγγελματισμό της και τη συμβολή της στην αλλαγή αυτή.

Αν σκέφτεσαι να ανανεώσεις την εμφάνιση του blog σου η Τούλα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να κάνει το makeover που θα το κάνει αγνώριστο και θα το φέρει στα μέτρα και στα γούστα σου ως την τελευταία λεπτομέρεια.

Αν θέλεις να δουλέψεις μαζί της θα βρεις περισσότερες πληροφορίες εδώ. και παρακάτω μπορείς να δεις κάποιες από τις "ανακαινίσεις" που έχει κάνει σε άλλα ιστολόγια

κατασκευή ιστολογίων από lol moms


Δέσποινα
αρχισυντάκτρια του Edit Your Life Magazine

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->