Ασκήσεις για δυνατά και καλοσχηματισμένα χέρια- Μέρος 2ο

Διάβασε επίσης

Την περασμένη Παρασκευή διάβασες κάποιους από τους λόγους για τους οποίους θέλεις να έχεις καλοσχηματισμένα και γυμνασμένα χέρια. Είδες και 2 hot ασκήσεις που θα σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Κι επειδή βαριέσαι τα ίδια και τα ίδια, σε αυτό το άρθρο θα δεις 2 νέες ασκήσεις, έτσι για την ποικιλία (αλλά και για να τις προσθέσεις στο καθημερινό σου workout)!

Για την εκτέλεση των ασκήσεων χρησιμοποιήσαμε λάστιχο γυμναστικής. Εάν δεν έχεις στο σπίτι σου, μπορείς να το αντικαταστήσεις με ένα κολάν! Έχε υπόψη σου ότι απλά χρειάζεσαι κάτι που να φέρνει αντίσταση. 




Θέση 1: Κρατάς το λάστιχο και με τα 2 χέρια πίσω από την πλάτη. Το αριστερό χέρι κοντά στο κέντρο της πλάτης και το δεξί χέρι πίσω από το κεφάλι. Προσέχεις το λάστιχο να μην είναι χαλαρό, ώστε να φέρνει αντίσταση.
Εκτέλεση: Διατηρείς σταθερό το αριστερό χέρι στο κέντρο της πλάτης και ανεβάζεις με αργή κίνηση το δεξί χέρι. Επιστρέφεις στη Θέση 1. 
Παραλλαγή: Μπορείς να ανεβοκατεβάζεις και τα δύο χέρια παράλληλα, όπως στην τρίτη φωτογραφία.
Προσοχή: Η σπονδυλική στήλη πρέπει να παραμένει ευθεία και οι ώμοι να είναι κατεβασμένοι και χαλαροί.



Θέση 1: Κρατάς το λάστιχο με τα χέρια πίσω από την πλάτη, χαμηλά στο ύψος της λεκάνης. Προσέχεις πάλι ώστε το λάστιχο να μην είναι χαλαρό. Καλό θα ήταν να το κρατάς διπλό (δίπλωσέ το στη μέση για να αυξηθεί η αντίσταση).
Εκτέλεση: Ανοίγεις τα χέρια προς τα έξω κι επανέρχεσαι στη Θέση 1.
Προσοχή: Πάλι θα πρέπει να προσέξεις τους ώμους, να είναι χαλαροί και κατεβασμένοι. 

Ευχαριστώ θερμά την Ελίνα Ανδριόλα, Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής και Pilates Instructor καθώς και το γυμναστήριο 2befit για την υπέροχη φιλοξενία του!

Εάν σε ενδιαφέρουν τα θέματα άσκησης και διατροφής, μην ξεχάσεις να διαβάζεις τη στήλη Body & Mind που ανανεώνεται κάθε Παρασκευή!

Βίλλυ από Make up your dayz



Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->