Το απόλυτο μακιγιάζ για τις γιορτές

Διάβασε επίσης

Τα Χριστούγεννα σχεδόν έφτασαν και αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι σιγά σιγά πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το τι θα φορέσουμε και τι μακιγιάζ θα κάνουμε στα ρεβεγιόν μας. Εγώ λοιπόν θα σας δείξω το δικό μου αγαπημένο μακιγιάζ για αυτές τις περιπτώσεις.

Το απόλυτο μακιγιάζ για τις γιορτές 2016

Γράφει η Αγγελική από το κανάλι Angela Gk


Είναι ένα μακιγιάζ σε πολύ φυσικούς τόνους γιατί η αλήθεια είναι ότι δε μου αρέσουν πολύ οι υπερβολές. Πιο αναλυτικά όμως:

Τα βασικά προϊόντα που χρειαζόμαστε γι’αυτό το μακιγιάζ είναι:

1. Ξεκινάω λοιπόν με μια παλέτα από Sephora η οποία είναι σε μεσαίο μέγεθος και λέγεται Palette de maquillage.Τη συγκεκριμένη μπορείτε να την προμηθευτείτε από οποιοδήποτε κατάστημα Sephora ή από το online κατάστημα τους. Διαθέτει 36 σκιές ματιών, 12 lip gloss και 6 ρουζ και 1 bronzer.


Για να δημιουργήσω αυτό το μακιγιάζ στα μάτια χρησιμοποίησα την επάνω άσπρη shimmer σκιά σαν βάση και για να δώσω φως στα μάτια μου. Συνέχισα με την κάτω δεξιά πολύ σκούρα μπλε σκιά που τοποθέτησα στην κόγχη του ματιού μου καθώς και στο κάτω βλέφαρο και φυσικά έβαλα και την χρυσή σκιά που βρίσκεται επάνω στη μέση στην εσωτερική γωνία για λάμψη.

2. Το δεύτερο προϊόν που χρησιμοποίησα είναι μια glitter σκιά σε μπλε απόχρωση για να κάνω ακόμα πιο έντονο το βλέμμα μου.
Το συγκεκριμένο glitter είναι από την Nyx και λέγεται face and body glitter brilliants και είναι το νούμερο 01. Η συγκεκριμένη σκιά χρειάζεται πολύ λίγη ποσότητα καθώς αμέσως δίνει μια τεράστια λάμψη στο μάτι μας.


3. Το τελευταίο προϊόν που τοποθέτησα στο μακιγιάζ μου είναι ένα κόκκινο κραγιόν το οποίο είναι must για τα ρεβεγιόν.

Αυτό το κραγιόν είναι από την εταιρεία Seventeen και είναι ένα κλασσικό κόκκινο χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Μην το φοβάστε όσο έντονο και αν είναι.

Το απόλυτο μακιγιάζ για τις γιορτές 2016



Αυτό είναι λοιπόν το δικό μου αγαπημένο μακιγιάζ και το οποίο το κάνω πολύ συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις. Εσείς τι μακιγιάζ επιλέγετε;

 Αγγελική από το κανάλι Angela Gk


Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->