Πώς θα κάνεις την καθημερινότητα στην πόλη πιο εύκολη για σένα αλλά και τους άλλους: 5 κανόνες συμπεριφοράς

Διάβασε επίσης

Στην καθημερινότητα όσο γρήγοροι και δύσκολοι μπορεί είναι οι ρυθμοί, θα πρέπει να τηρείς κάποιους κανόνες καλής συμπεριφοράς ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα.

Savoir Vivre στην καθημερινότητα

Όπως:
  • Δεν πρέπει να δοκιμάζεις προϊόντα, ειδικά μακιγιάζ, από τις συσκευασίες που δεν είναι tester, δηλαδή προς δοκιμή, γιατί είναι αδικία για αυτόν που θα αγοράσει ένα χρησιμοποιημένο προϊόν.
  • Είναι καλό όταν βλέπεις ότι η ουρά είναι μεγάλη σε μηχάνημα πληρωμής, τους λογαριασμούς πχ ΔΕΗ, ΕΝΦΙΑ κα, να χτυπάς το barcode, που είναι αλάνθαστο και όχι να γράφεις έναν-έναν τους αριθμούς που δεν είναι και λίγοι!

Savoir Vivre στην καθημερινότητα


  • Όταν είσαι στη ουρά ενός μηχανήματος ΑΤΜ για να κάνεις την συναλλαγή σου, δεν κολλάς πάνω στον άλλον, που ήδη προσπαθεί να εξυπηρετηθεί από το μηχάνημα.
  • Στις δημόσιες υπηρεσίες μιλάς ευγενικά (όσο μπορείς) αν θέλεις να λάβεις μια αξιοπρεπή απάντηση. Επίσης δεν παίρνεις ομπρέλες που δεν σου ανήκουν!
  • Στο λεωφορείο πρέπει πάντα να παραχωρείς την θέση σου σε ένα άτομο μεγαλύτερο από σένα ή σε μια έγκυο.


Να θυμάσαι λειτουργώντας με καλοσύνη στην ζωή σου, πάντα θα υπάρχει ανταπόδοση, χωρίς να το ζητήσεις.


Ελευθερία από Diary Of A Beauty Addict

2 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Πολύ ωραίες οι σκέψεις σου Ελευθερία μου, ειδικά σε μία εποχή που όλοι τρέχουν, τρέχουν, τρέχουν και ξεχνούν να είναι ευγενικοί όπου πάνε. Με λίγη ευγένεια και σκέψη για το διπλανό μας, εμείς οι ίδιοι πρωτίστως νιώθουμε καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!
      Έτσι είναι χρειάζεται να έχουμε στην ζωή μας ευγένεια!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->