Καλοκαιρινό μανικιούρ καρπούζι: Watermelon nail art tutorial

Διάβασε επίσης

Το καλοκαίρι μόλις μπήκε! Καιρός λοιπόν για πολλές αλλαγές και δεν εννοώ για τα καλοκαιρινά μας ρούχα που βρήκαν την παλιά τους θέση στην ντουλάπα... Αλλά μια μεγάλη αλλαγή στην διάθεση μας.. Τι πιο όμορφο με το να αρχίσουμε δημιουργικά αυτό το καλοκαίρι! Αν έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στο μανικιούρ σας και επιθυμείτε να δώσετε μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση στα άκρα σας τότε βρίσκεστε στην σωστή σελίδα!


Θα σας δείξω λοιπόν πώς μπορείτε να πετύχετε ένα καλοκαιρινό μανικιούρ εμπνευσμένο από το καρπούζι! Το τελευταίο διάστημα έχω αγαπήσει τις ζωηρές  αποχρώσεις για αυτό τις επέλεξα και σε αυτό το μανικιούρ.


Θα χρειαστείτε:

1. κοραλί βερνίκι (Golden Rose Rich Color No. 73)
2. top coat (Golden Rose Gel Look Top Coat)
Watermelon nail art tutorial Σχέδιο καρπούζι στα νύχια
3. ανοιχτή πράσινη και μαύρη ακρυλική μπογιά (αν δεν έχετε, μπορείτε να επιλέξετε βερνίκια σε αυτές τις αποχρώσεις)
4. πινέλο για nail art

Watermelon nail art tutorial Σχέδιο καρπούζι στα νύχια



  • Το πρώτο βήμα είναι να βάψετε σχεδόν το μισό σας νύχι  με την ανοιχτή πράσινη μπογιά ή βερνίκι. Αφού στεγνώσει περάστε top coat ώστε να κρατήσετε μια λεία επιφάνεια. 
  • Έπειτα απλώστε το κοραλί βερνίκι στο νύχι σας ξεκινώντας πιο πάνω από το πράσινο σημείο, ώστε να δημιουργήστε ένα ανάποδο γαλλικό, όπως και στην φωτογραφία. 
  • Στην συνέχεια δημιουργήστε με το πινέλο για nail art και την μαύρη ακρυλική μπογιά τα ''σποράκια'' του καρπουζιού.
  • Μόλις στεγνώσει περάστε μια στρώση από το αγαπημένο σας top coat! 
  • Κάντε την ίδια διαδικασία και στα υπόλοιπα νύχια και είστε έτοιμες!


Watermelon nail art tutorial Σχέδιο καρπούζι στα νύχια



Watermelon nail art tutorial Σχέδιο καρπούζι στα νύχια



Νάζη από Nails world

Αν θέλεις να δώσεις μια καλοκαιρινή πινελιά στα νύχια σου αλλά δεν πιάνουν τα χέρια σου για να κάνεις το παραπάνω nail art τότε δες ποιες αποχρώσεις θυμίζουν καρπούζι , θάλασσα και καλοκαίρι ώστε να τις επιλέξεις για το καλοκαιρινό σου μανικιούρ και να ξεχωρίσεις.


Καλοκαίρι σημαίνει χρώμα, σημαίνει φως, σημαίνει θάλασσα και άφθονο παιχνίδι.  Και ο πιο εύκολος «στόχος» για να αναδείξουμε το παιχνίδι με τα χρώματα του καλοκαιριού είναι τα νύχια μας. 


Εγώ επέλεξα 9 αγαπημένα βερνίκια νυχιών που θυμίζουν καρπούζι, και θάλασσα και καλοκαίρι.

Καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια


Από την Lovie κλασσική αξία πλέον για μένα είναι το 163, ένα φωτεινό κοραλί χρώμαάκρως καλοκαιρινό. Τα βερνίκια της Lovie είναι οικονομικά και έχουν και αρκετά καλή διάρκεια.

Με εξίσου πολύ καλή διάρκεια είναι και το 244 από την κλασσική σειρά της Golden Rose και το 133 από Classics, μια θυγατρική εταιρεία της Golden Rose. Κλασσικά κοραλί χρώματα με πολύ καλή διάρκεια και απόδοση.

Καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια

Στα χέρια μου φοράω το καρπουζοκοραλί (νέο όνομα χρώματος) Νο 88 της Reveri. Η Reveri είναι μια εταιρεία της Cosmeticom και θα τη βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα, εγώ τα βρίσκω από τα φεστιβάλ ομορφιάς κάθε φορά.

Η Essence μας θυμίζει ότι το καρπούζι δίνει το χρώμα του φετινού καλοκαιριού με το βερνίκι 187 Juicy love, θα το συνδύαζα με το top coatBetter than gel nails” της ίδιας εταιρείας για να είμαι σίγουρη για την διάρκεια του.


Καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια

Το πράσινο και οι αποχρώσεις του είναι επίσης στον καμβά του φετινού καλοκαιριού για μένα. Από το φωτεινό τυρκουάζ της ANNIE στο νούμερο 296 μέχρι το σκούρο πράσινο 127 της lovie σαν φλούδα από καρπούζι ή το military jacket από τα Sephora που με τα νερά που κάνει , εμένα μου θυμίζει περισσότερο χρώματα που συναντάμε σε ένα καλοκαιρινό περιπατο στο δάσος.   Δυστυχώς τα βερνίκια απο Sephora δεν έχουν μεγάλη διάρκεια αλλά το top coat της Essence σώζει την κατάσταση.  

Καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα και το αγαπημένο μου καλοκαιρινό χρώμα στα νύχια είναι το κοραλλί. Καλά, εντάξει δεν το χρησιμοποιώ μόνο στα νύχια. Μάθε πώς να φορέσεις τις κοραλλί αποχρώσεις

Coral Nails


Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο να τα φοράμε μόνο το καλοκαίρι, αλλά εγώ έχω μερικά χρώματα που το καλοκαίρι λες και με καλούν, όπως το κοραλλί, το γαλάζιο, το κίτρινο. Θα τα βάλω και το χειμώνα, αλλά το πιο πιθανό είναι να με δεις να τα τιμώ περισσότερο το καλοκαίρι.

Από τα νύχια μέχρι το μακιγιάζ και τα ρούχα, όχι απαραίτητα όλα μαζί αλλά σίγουρα θα έχω μια πινελιά με ένα από αυτά τα χρώματα. 

Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο χρώμα;

Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->