12+1 θετικές φράσεις που θα σου αλλάξουν την ζωή

Διάβασε επίσης

Σκέψου αλλιώς και ακολούθησε κάποιες απλές φράσεις που μπορεί να κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.

12+1 φράσεις που θα σου αλλάξουν την ζωή


1. Όταν προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι απ΄ ό,τι είμαστε, τα πάντα γύρω μας γίνονται επίσης καλύτερα.  Paulo Coelho


Η καθημερινότητα σε φθείρει και πολλές φόρες τα άσχημα γεγονότα που σου συμβαίνουν σε οδηγούν στην δημιουργία ενός χαρακτήρα κάπως επιφυλακτικού με τους άλλους και κλείνεσαι στην μελαγχολία σου.Αυτό όμως είναι λάθος, πρέπει να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο,προσφέροντας με αγάπη και ευγένεια αυτό που έχεις στους άλλους και πάνω από όλα οι σκέψεις σου να έχουν ως αντικείμενο όλα εκείνα που εσύ θεωρείς καλύτερα για τον εαυτό σου. Τότε σίγουρα όλα γύρω σου θα γίνουν πιο όμορφα, ίσως και έτσι όπως τα ονειρεύεσαι.Σκέψου αλλιώς …και τα πάντα γύρω σου γίνονται καλυτέρα! Εσύ θα κάνεις μια προσπάθεια; 
Όταν προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι απ΄ ό,τι είμαστε, τα πάντα γύρω μας γίνονται επίσης καλύτερα.  Paulo Coelho

Διάβασε σχετικά: 

Πώς η θετική σκέψη μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σου - πρακτικές συμβουλές


2. Η μουσική ξεπλένει από την ψυχή τη σκόνη της καθημερινότητας. Berthold Auerbach

Υπάρχουν στιγμές που καθημερινότητα σου γίνεται κάπως μονότονη και αρκετές φορές οδηγείσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις.Αν όμως εκείνη την στιγμή που νιώσεις ότι όλα είναι πολύ θλιβερά για σένα ακούσεις μια κεφάτη μελωδία,θα βρεις έστω και ένα θετικό που είναι αρκετό για να αλλάξει την ψυχολογία σου προς το καλύτερο.

Σκέψου αλλιώς…γιατί η μουσική μπορεί να ξεπλύνει από την ψυχή τη σκόνη της καθημερινότητας.

Μην αργείς λοιπόν και βάλε τώρα στην διαπασών το αγαπημένο σου κεφάτο κομμάτι!
Η μουσική ξεπλένει από την ψυχή τη σκόνη της καθημερινότητας. Berthold Auerbach

3.Να τους αγαπάς όλους, να εμπιστεύεσαι λίγους, να μη βλάπτεις κανέναν. William Shakespeare



Μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν τους άλλους σαν ένα αταίριαστο κομμάτι παζλ που δεν κολλάει πουθενά στην συνολική εικόνα του κόσμου που έχουν στο μυαλό τους.Πρέπει να αποδέχεσαι τους άλλους με τα ελαττώματα τους και να δίνεις όση περισσότερη αγάπη μπορείς, επειδή η αγάπη νικά τα πάντα.Σκέψου αλλιώς και αποδέξου τον άλλον όπως είναι. 


4.…η αγάπη είναι μονάχα μια λέξη, μέχρι να έρθει κάποιος και να της δώσει νόημα. Μην παραιτείστε. Συνήθως τo τελευταίο κλειδί στην αρμαθιά μας είναι αυτό που ανοίγει η πόρτα… Paulo Coelho


Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να ορίζει την στιγμή που κάποιος θα βρει αυτό που λέμε το άλλο του μισό.Για όλους είναι μια διαφορετική και μοναδική στιγμή, που μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο της ζωής κάποιου.Μην απογοητεύεσαι αν ακόμα δεν έχεις βρεις το άλλο σου μισό, σύντομα θα γίνει και αυτό αρκεί να έχεις θετική σκέψη!Σκέψου αλλιώς …και κάπου εκεί έξω βρίσκεται η δική σου αγάπη! 
…η αγάπη είναι μονάχα μια λέξη, μέχρι να έρθει κάποιος και να της δώσει νόημα. Μην παραιτείστε. Συνήθως τo τελευταίο κλειδί στην αρμαθιά μας είναι αυτό που ανοίγει η πόρτα… Paulo Coelho

5. Κρατά κοντά σου άτομα που χαίρονται με την χαρά σου και όταν σε βλέπουν να στενοχωριέσαι κάνουν τα πάντα για να γελάσεις. Eleftheria S.

Είναι αλήθεια πως όταν συναναστρέφεσαι με άτομα που σου δίνουν την αρνητική τους ενέργεια και δεν είναι ειλικρινείς απέναντι σου,τότε αυτόματα η ψυχολογία σου βυθίζεται σε θλίψη και προσελκύεις όλα τα αρνητικά και άσχημα που σου συμβαίνουν.
Δίωξε μακριά τους ανθρώπους που σου χαλάνε την διάθεση και κράτησε κοντά σου μόνο όσους σου χαρίζουν ένα χαμόγελο σε κάθε στιγμή σου!Σκέψου αλλιώς … με ανθρώπους που σε κάνουν να χαμογελάς!

Κρατά κοντά σου άτομα που χαίρονται με την χαρά σου και όταν σε βλέπουν να στενοχωριέσαι κάνουν τα πάντα για να γελάσεις. Eleftheria S.

6. Η εξωτερική ομορφιά είναι το ορατό κομμάτι της εσωτερικής. Paulo Coelho

Το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια…
Έτσι πολλές φορές βλέπεις την εικόνα που εσύ έχεις φτιάξει στο μυαλό σου και έχεις πείσει τον εαυτό σου για τη μη-ωραία εμφάνιση σου, όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη σου.Όμως αν φτιάξεις μια εικόνα που σου αρέσει, με όλα τα ωραία που έχεις χωρίς να εστιάσεις σε κάποιο αρνητικό σου σημείο σου τότε θα βλέπεις την πραγματική ομορφιά που εκπέμπεις από μέσα προς τα έξω.Σκέψου αλλιώς…και δες την πραγματική σου ομορφιά!
Η εξωτερική ομορφιά είναι το ορατό κομμάτι της εσωτερικής. Paulo Coelho


  • 7.Κανένας δεν αξίζει τα δάκρυά σου, αλλά όποιος και να τ'άξιζε, δεν θα σε έκανε να κλάψεις. Gabriel Garcia Marquez






  • Ίσως και εσύ έχεις βρεθεί σε κάποιο στάδιο της ζωής σου στο οποίο  ερωτεύτηκες και ήθελες να δώσεις τα πάντα στον άλλον,όμως βρέθηκες στη δυσάρεστη θέση το άλλο πρόσωπο να μην ήθελε να πάρει αυτό που το έδινες.

  • Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να αντλήσεις πολύ από την δύναμη σου και να προχωρήσεις μπροστά,  διαφορετικά μένοντας στο παρελθόν  απλά χάνεις στιγμές της ζωής που είναι πολύτιμες.Σκέψου αλλιώς …και κάνε νέα αρχή! 

    Κανένας δεν αξίζει τα δάκρυά σου, αλλά όποιος και να τα 'ξιζε, δεν θα σε έκανε να κλάψεις. Gabriel Garcia Marquez


  • 8.Όποτε με προσβάλει κάποιος, προσπαθώ να ανυψώσω την ψυχή μου τόσο ψηλά, ώστε η προσβολή να μην τη φτάνει. René Descartes






  • Είναι εκείνες οι στιγμές που έχεις αισθανθεί ότι κάποιος σε μειώνει είτε λεκτικά είτε με μια απλή μάτια. Τότε αρχίζεις να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και αισθάνεσαι άσχημα, ίσως φτάνεις και στο συμπέρασμα ότι έχει δίκιο.
  • Αυτό είναι λάθος!
  • Αγάπησε και πίστεψε τον εαυτό σου όπως είναι, γιατί είσαι ένα ξεχωριστό και υπέροχο άτομο για όλα όσα προσφέρεις.


    Για αυτό να θυμάσαι πάντα το παρακάτω ρητό :

    «Όποτε με προσβάλει κάποιος, προσπαθώ να ανυψώσω την ψυχή μου τόσο ψηλά, ώστε η προσβολή να μην τη φτάνει.» 


    Σκέψου αλλιώς…και μην υποτιμάς τον εαυτό σου!
    Όποτε με προσβάλει κάποιος, προσπαθώ να ανυψώσω την ψυχή μου τόσο ψηλά, ώστε η προσβολή να μην τη φτάνει. René Descartes

    9.Επιτυχημένος γίνεσαι με το συναίσθημα και όχι με την σκέψη.  Lynn Grabhorn

    Στην ζωή για να έχεις επιτυχία σε ό,τι κάνεις δεν αρκεί απλά να το σκεφτείς, θα πρέπει να το νιώσεις.Ακόμα και αν κάτι άσχημο προκύψει, αντιμετώπισε το, βλέποντας το ως ένα σκαλοπάτι που έπρεπε να ανέβεις, για να αποκτήσεις το καλύτεροΣκέψου αλλιώς… και βρες την επιτυχία που αξίζεις! 


    Επιτυχημένος γίνεσαι με το συναίσθημα και όχι με την σκέψη.  Lynn Grabhorn

    10.Το θέμα δεν είναι πόσα δίνουμε, αλλά πόση αγάπη βάζουμε στην προσφορά. Μητέρα Τερέζα

    Δεν πρέπει να καταγράφεις συνεχώς όσα προσφέρεις, είτε πρόκειται για πράγματα είτε για συναισθήματα.Αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να βάλεις αγάπη στο καθετί και να το προσφέρεις με την καρδιά σου.

    Το θέμα δεν είναι πόσα δίνουμε, αλλά πόση αγάπη βάζουμε στην προσφορά. Μητέρα Τερέζα

    11.Όλα αυτά που στέλνουμε στις ζωές των άλλων επιστρέφουν στη δική μας. Edwin Markham


    Πριν βιαστείς και αρχίσεις να σκέφτεσαι αρνητικά για τις ζωές των άλλων, αναρωτήσου αν εσένα θα σου άρεσε να δέχεσαι κάτι τέτοιο.Είναι αλήθεια ότι αυτό που θέλεις για τον συνάνθρωπο σου αυτόματα γυρίζει σε εσένα.Για αυτό γέμισε τις σκέψεις σου για τους άλλους με πολλή αγάπη και τότε όλα όσα ονειρεύεσαι θα γίνουν δικά σου. Σκέψου αλλιώς…και στείλε θετική ενέργεια στους άλλους!
    Όλα αυτά που στέλνουμε στις ζωές των άλλων επιστρέφουν στη δική μας. Edwin Markham

    12.Η αναζήτηση της ευτυχίας είναι προσωπική και δεν υπάρχει πρότυπο για να το μεταφέρεις στους άλλους. Paulo Coelho

    Το μόνο προαπαιτούμενο για να βρεις την ευτυχία είναι ο εαυτός σου.Κάνοντας σκέψεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και προσθέτοντας μπόλικη αισιοδοξία τότε όλα όσα επιθυμείς θα πραγματοποιηθούν.Σκέψου αλλιώς...και ζήσε την ευτυχία σου!

    Η αναζήτηση της ευτυχίας είναι προσωπική και δεν υπάρχει πρότυπο για να το μεταφέρεις στους άλλους. Paulo Coelho

    13.Να πέσεις κάτω εφτά φορές, να σηκωθείς οκτώ.  Ιαπωνική παροιμία

    Σε όποια δυσκολία της ζωής και αν βρεθείς , προσπάθησε να κάνεις μια λίστα (είτε νοητά στο μυαλό είτε γράψε σε ένα χαρτί) τα πράγματα που σε γεμίζουν πραγματικά με χαρά και είσαι ευγνώμων.Μην τα υποτιμάς όσο μικρά και να είναι, αρκεί να σε γεμίζουν.
    Έτσι θα πάρεις την δύναμη που απαιτείται για να ξεπεράσεις όσο μπορείς την δυσάρεστη κατάσταση και να κάνει την εμφάνιση του δειλά δειλά ένα φως ελπίδας για το καλύτερο.
    Έχε στο νου σου πάντα την Ιαπωνική παροιμία
    «Να πέσεις κάτω εφτά φορές, να σηκωθείς οκτώ»

    Να πέσεις κάτω εφτά φορές, να σηκωθείς οκτώ.  Ιαπωνική παροιμία


     
    Σκέψου αλλιώς και δες τα πράγματα με πιο θετική ματιά, μην γκρινιάζεις για όσα δεν έχεις αλλά να νιώθεις ευγνώμων για όσα έχεις! 

    12+1  ΘΕΤΙΚΕΣ φράσεις που θα σου αλλάξουν την ζωή

    Διάβασε σχετικά:14 τρόποι να καταπολεμήσεις το άγχος

    Πες μου στα σχόλια τι σκέφτεσαι εσύ όταν έχεις μια δυσκολία για να δώσεις κουράγιο στον εαυτό σου ή γράψε μου ποια από αυτές τις 13 θετικές φράσεις σου άρεσε περισσότερο

    Ελευθερία από Diary Of A Beauty Addict

    Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

    Take a moment to leave a comment!

    -->