Ιδέες δώρων που μόνο μια fashion blogger μπορεί να εκτιμήσει

Διάβασε επίσης

Οι γιορτές, αγαπημένες μου, πλησιάζουν απειλητικά και πρέπει να προετοιμαστούμε για να τις υποδεχτούμε! Και Χριστούγεννα χωρίς δώρα, δεν είναι Χριστούγεννα!

Ιδέες δώρων για fahsion bloggers

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στις fashion bloggers & στα δώρα που μπορούμε να τους κάνουμε τώρα στις γιορτές! Και σίγουρα πλέον σε κάθε κοινωνικό κύκλο, υπάρχει μία fashion blogger που μοιράζεται μαζί σου και με τους φίλους της στα κοινωνικά δίκτυα, τις τελευταίες τάσεις της μόδας, trendy gadgets, flatlays, υπέροχες φωτογραφίες από στιγμές της ζωής της και των αγαπημένων της!

Παρακάτω λοιπόν θα βρείτε τα τέλεια δώρα για τη fashion blogger φίλη σας!

Project Flatlays

Οτιδήποτε μπορεί να στηθεί σε μία flat επιφάνεια, με σκοπό να βγει η τέλεια φωτογραφία για το Instagram, είναι απαραίτητο για τη φίλη σας γιατί όσα και να έχει ποτέ δεν είναι αρκετά..
  • Τα αρωματικά κεριά. Τα περισσότερα κεριά είναι τοποθετημένα σε γυάλινα βαζάκια και τοποθετούνται εύκολα & ταιριαστά σε κάθε τραπέζι και επίπεδη επιφάνεια
  • Ένα μοδάτο ημερολόγιο για να οργανώνει τις αναρτήσεις της το οποίο ταυτόχρονα θα είναι πολύ όμορφο σε flatlays φωτογραφίες στο instagram θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.
  • Το βιβλίο Fashion Quotes είναι ένα δώρο 3 σε 1 γιατί πρώτον θα δώσει έμπνευση στη φίλη σου, δεύτερον δείχνει πολύ ωραίο σε φωτογραφίες flatlay και τρίτον θα τη βγάλει από τον κόπο να ψάχνει quotes για τις περιγραφές των φωτογραφιών της στο ίνσταγκραμ (πού αλλού;)
Ιδέες δώρων για fahsion bloggers


Project φωτογράφιση έξω

Όπως θα έχεις παρατηρήσει από το instagram της η fashion blogger συνεχώς είναι έξω για φωτογράφιση.

Τι χρειάζεται για να αντέξει τις ατελείωτες λήψεις εκτός σπιτιού;

Μα φυσικά μια κούπα για να έχει τον καφέ της μαζί της, ένα στιλάτο ρολόι για να τα προλάβει όλα και τέλος ένα μεγάλο τρίποδο για όταν κάνει τη φωτογράφιση χωρίς βοήθεια κάποιου φίλου.

Τα καλύτερα δώρα για fahsion bloggers



Project αναβάθμιση στιλ

Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα σίγουρα θα ενθουσιάσουν μια fashion blogger όχι μόνο γιατί θα αναβαθμίσει το στιλ της αλλά γιατί είναι και αυτά ιδανικά για φωτογραφίσεις. Εμείς ξεχωρίσαμε τα παρακάτω που είναι αρκετά οικονομικά αλλά δείχνουν πολύ ακριβότερα.


Project gadget-mania
  • Ένα έξυπνο διαχωριστικό καλωδίων για να μη γίνονται όλα ένα κουβάρι σίγουρα θα βοηθήσει τη fashion blogger να μη χάνει χρόνο ξεμπερδεύοντας καλώδια
  • Μια polaroid camera για άμεσες λήψεις (αλλά μην ξεχνάμε ότι κι αυτή δείχνει ωραία σε flatlasys) 
  • Power bank φορτιστή αφού με τέτοια χρήση που γίνεται, πάντα χρειάζονται! 
  • Mονόποδο για selfies, το οποίο είναι τα ιδανικό εργαλείο για τη λήψη φωτογραφιών που είναι ιδανικές για τοποθέτηση!

    Καλές επιλογές κορίτσια μου!

Αν ακολουθήσετε αυτό τον οδηγό δώρων, η fashion blogger φίλη σας, θα σας λατρέψει!

Αν είσαι η ίδια blogger μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και το 2018 να σε βρει με το δικό σου domain name;



Bisous,


Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->