Νέα χρονιά, νέα αρχή! 5+1 αλλαγές που φέρνει το 2019

Διάβασε επίσης

Κάθε νέα χρονιά είναι αφορμή τόσο για ανασκόπηση όσο και για νέα ξεκινήματα, δε νομίζεις;
Και μιας και το 2019 έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του (μαζί με τα χιόνια) ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψουμε τις αλλαγές που θα φέρει αυτή η χρονιά στο edityourlife magazine και όπως θα δεις είναι πολλές και...τολμηρές!


  1. Αλλάζει προσανατολισμό η θεματολογία του edityourlife magazine: φέτος θα επικεντρωθούμε ακόμα περισσότερο στα θέματα blogging  και life improvement με ό,τι αυτό συμπεριλαμβάνει κατά τη δική μας πάντα άποψη. Για να πάρεις μια ιδέα τι εννοούμε μ'αυτό διάβασε αυτό το άρθρο με την πρωινή ρουτίνα που θα σε γεμίσει ενέργεια για όλη την ημέρα ή αυτό με τις 7 συνήθειες που έχουν οι αισιόδοξοι άνθρωποι
  2. Στόχος μας είναι να ανεβαίνουν δύο αναρτήσεις τη βδομάδα (και όχι 3 όπως την προηγούμενη χρονιά) γιατί θέλουμε να...
  3. ... οργανώσουμε περισσότερα blogging challenges και γενικά θέλουμε να υιοθετήσουμε τη λογική των challenges και σε άλλα θέματα για να κάνουμε μαζί τη ζωή μας καλύτερη
  4. Ετοιμάζουμε άμεσα την 1η συνάντηση των Greek Women Bloggers στην Αθήνα και στόχος μας είναι να κάνουμε συναντήσεις και σε άλλες πόλεις
  5. Η συντακτική ομάδα αλλάζει σύνθεση: Η Δέσποινα, η Βίλλυ και η Κατερίνα από τα ιδρυτικά "στελέχη" του edityourlife magazine θα αποτελούν πλέον τον βασικό πυρήνα της συντακτικής ομάδας πλαισιωμένες από αξιόλογες guest bloggers όπως η Τούλα από το lol moms που μας έχει ήδη χαρίσει πολύ αξιόλογα άρθρα (όπως αυτό που αναφέρεται στα sitemaps και πώς θα σε βοηθήσουν στο SEO)
  6. Ετοιμάζουμε αλλαγές και στην εμφάνιση του edityourlife magazine αλλά αυτές θα τις δεις να υλοποιούνται το Φεβρουάριο που είναι ο μήνας των "γενεθλίων" μας 

Σε προσκαλούμε λοιπόν και αυτή τη χρονιά μαζί μας:

Γράψε μας στα σχόλια τι ετοιμάζεις εσύ για τη νέα χρονιά στο blog σου αλλά και τι θέματα θα ήθελες να δεις στο edityourlife magazine το 2019!
Ευχόμαστε αυτή η χρονιά να είναι δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες για όλους!


5 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Εγώ μόλις ανανέωσα το θέμα και την εμφάνιση του blog μου και ετοιμάζω διάφορα challenges, διαγωνισμούς και άλλα! Καλή blogoχρονιά!
    Άλκηστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το καλό όλα Άλκηστη! Θα χαρούμε να τα παρακολουθήσουμε οπότε ανέβαζέ τα και στην ομάδα για να μην τα χάνουμε! Καλή Χρονιά!

      Διαγραφή
  2. Εγώ έχω βάλει στόχο να ανεβάζω 2 ποστ κάθε εβδομάδα και σχεδιάζω και ένα relaunch του blog με καινούρια εμφάνιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το καλό και σε σένα οι αλλαγές! Ανυπομονούμε να τις δούμε οπότε μην ξεχνάς να ποστάρεις και στην ομάδα! Καλή χρονιά!

      Διαγραφή
  3. Καλή μπλογκοχρονιά! Ανυπομονώ για τη συνάντηση των μπλόγκερς!😊
    Εμένα η αλλαγή στο μπλογκ μου, ήταν η προσθήκη της στήλης "Να σου πω μια ιστορία;" που -θέλω να- έχει λογοτεχνικό στιλ!
    Χαιρετώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->