5 λόγοι για να αποκτήσεις Newsletter

Διάβασε επίσης

Συχνά κάνουμε λόγω για το newsletter. Πως πρέπει να γραφτείς στο δικό μας για να ενημερώνεσαι, πως είναι σημαντικό για να σου στέλνουμε ενδιαφέροντα άρθρα κτλ. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις το δικό σου neslwetter;
5 λόγοι για να αποκτήσεις Newsletter


#1. Προώθησε στοχευμένα τα άρθρα σου σε κοινό που ενδιαφέρεται για αυτά. Το newsletter σου δίνει τον έλεγχο των επισκέψεων στο blog σου. Ξέρεις πότε θα το επισκεφτούν οι αναγνώστες σου και μπορείς να τους προωθήσεις άρθρα τα οποία είναι σχετικά και που ίσως τους ενδιαφέρουν και αυτά. Μπορείς να βάλεις link για τα άρθρα σου, τα social media σου, ακόμα και για τα video στο Youtube. Μπορείς ακόμα να κάνεις και δημοσκοπήσεις.

#2. Το newsletter σου δίνει τη δυνατότητα να αυξήσεις τις επισκέψεις στο blog σου. Δεν είναι κακό να ενημερώνεις τους αναγνώστες σου για τα καινούργια σου άρθρα. Το αντίθετο. Μπορείς να τους ενημερώνεις, ενώ ταυτόχρονα ευνοείς την εισροή των αναγνωστών σου, οι οποίοι δεν ψάχνουν μόνοι τους τι θα διαβάσουν και αναρωτιούνται αν ανέβασες κάτι. Απλά ανοίγουν το Mail τους.

#3. Χτίζεις φιλίες και στενές σχέσεις με τους αναγνώστες σου. Άλλωστε, μπορούν να σου απαντήσουν μέσω email και έτσι να έχουν μια πιο προσωπική επικοινωνία μαζί σου, πέρα από το δημόσιο σχολιασμό των Post. Ίσως ξαφνιαστείς, αλλά πολλοί μπορεί να μην θέλουν να σχολιάσουν δημόσια και να προτιμούν να στείλουν απάντηση στο Mail σου.

#4. Είναι ένα μέσο για να προσφέρεις freebies και ανταμοιβές στους αναγνώστες σου. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις την ευκαιρία να χτίσεις μια κοινότητα γύρω σου και να αποκτήσεις ένα πιστό κοινό που θα ενδιαφέρεται για όσα γράφεις και θα αλληλεπιδρά μαζί σου.

#5. Είναι μια ευκαιρία για να διαφημίσεις την δουλειά σου. Αν είσαι επαγγελματίας, είναι μια καλή ευκαιρία να προσφέρεις περισσότερο περιεχόμενο στους αναγνώστες σου αλλά ταυτόχρονα να διαφημίσεις την δουλειά σου και να προσελκύσεις πελάτες. Αν είσαι για παράδειγμα γυμνάστρια και ασχολείσαι με το fitness το newsletter στο Blog σου θα σου δώσει ένα επιπλέον βήμα να διαφημίσεις και την δουλειά σου και να βρεις πελάτες για personal training για παράδειγμα.

5 λόγοι για να αποκτήσεις Newsletter

Αν αποφασίσεις τελικά να φτιάξεις Newsletter εδώ σου ετοίμασα άλλο ένα άρθρο με το τι πρέπει να προσέξεις, τα πρέπει και τα μη όταν φτιάχνεις newsletter για το Blog σου.





Να θυμάσαι: στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη. Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

2 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την βοήθεια και ενημέρωση. Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->