Πάρε κι εσύ μέρος στο 1ο Healthy Lifestyle Challenge του Edit your Life magazine!

Διάβασε επίσης

Ναι, είμαι άνθρωπος που του αρέσει να δοκιμάζει ό,τι νέο κυκλοφορεί. Και είμαι επιρρεπής στα challenges, το παραδέχομαι! Οπότε το να δημιουργήσω το δικό μου challenge ήταν κατά κάποιο τρόπο μονόδρομος. Και δεν μπορώ να σου περιγράψω την ανυπομονησία που έχω για το 1ο Healthy Lifestyle Challenge που ξεκινάει στις 3 Ιουνίου. Τι είναι όμως αυτό το challenge, τι θα περιλαμβάνει και σε ποιους απευθύνεται;



Απευθύνεται σε όλους! Σε εσένα που σου αρέσει να τρέφεσαι υγιεινά και ασχολείσαι με την υγεία του σώματός σου. Σε εσένα που θέλεις πολύ να κάνεις μια αλλαγή στον τρόπο ζωής σου αλλά δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις. Σε εσένα που βαρέθηκες τις δίαιτες, τις αποτοξινώσεις, τις αφαγίες και τον δείκτη της ζυγαριάς που δεν σταθεροποιείται ή που έχει κολλήσει. Σε εσένα που είσαι fitness freak αλλά θέλεις και παρέα. Και σε εσένα που από τη φράση Healthy Lifestyle Challenge έχεις 3 άγνωστες λέξεις. Αλλά και σε εσένα που είσαι λάτρης του junk food και βρίσκεις τις πιο ευφάνταστες δικαιολογίες για να αποφύγεις το γυμναστήριο. Και σε εσένα που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό! Είναι ένα challenge για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία σου, τη ζωή που κάνεις, τη δουλειά που κάνεις, την οικογενειακή σου κατάσταση. 

Και τι αφορά; Όπως λέει και ο τίτλος αφορά τον υγιεινό τρόπο ζωής. Στο challenge θα περιλαμβάνονται θέματα διατροφής, άσκησης και lifestyle, δηλαδή τρόπου ζωής. Ο σκοπός του challenge δεν είναι να χάσεις 5 κιλά σε 20 μέρες. Αν και εάν ακολουθήσεις όλα όσα αναφέρονται κατά γράμμα πολύ πιθανό να δεις τη ζυγαριά να κατεβαίνει. Σκοπός όμως είναι να εντάξεις κάποιες νέες συνήθειες στην καθημερινότητά σου, μέχρι αυτές να γίνουν τρόπος ζωής. Και δεν είναι μόνο τα κιλά, αν και καταλαβαίνω ότι εν όψει καλοκαιριού ίσως αυτό μας καίει περισσότερο. Ακολουθώντας ένα πιο υγιεινό μοτίβο, γίνεται και η ζωή λιγάκι ευκολότερη ή έστω καλύτερη! Αυξάνεται η παραγωγικότητα, η αποδοτικότητα, βελτιώνεται η διάθεση, αυξάνεται η ενέργεια, έχεις περισσότερο όρεξη και κατά συνέπεια πετυχαίνεις πιο εύκολα τους στόχους σου! 

Το challenge θα ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουνίου. Θα λαμβάνεις ένα email από εμένα κάθε δύο μέρες περίπου. Αυτό θα συμβαίνει για να έχεις ένα περιθώριο να εντάξεις στην καθημερινότητά σου τις υγιεινές συνήθειες σταδιακά. Θα έχουν περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα, θα λειτουργούν ως "οδηγός". Σε αυτό το ταξίδι τις αποφάσεις πρέπει να τις παίρνεις μόνη σου και να προσαρμόζεις τις νέες συνήθειες στη ζωή σου σύμφωνα με αυτά που σου αρέσουν και σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Για παράδειγμα δεν θα είχε νόημα να διαβάσεις "Πήγαινε για τρέξιμο στις 7 το πρωί και ο μεταβολισμός σου θα επιταχυνθεί" εάν εσύ στις 7 το πρωί πρέπει να είσαι στο χώρο εργασίας σου. Ούτε "Φάε 100 γραμμάρια φράουλες πριν κοιμηθείς" γιατί αφενός μπορεί να έχεις αλλεργία στις φράουλες, αφετέρου ποιος κάθεται να ζυγίζει τις φράουλες; Επομένως θα έχει τη μορφή οδηγού, με πολλές εναλλακτικές ώστε να βγάλεις ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες. Άλλωστε σκοπός δεν είναι να καταπιεστείς για 20 μέρες. Αλλά να γίνει μία αρχή για μια καλύτερη ζωή!

Η εγγραφή είναι πολύ απλή, χρειάζεται μόνο το μικρό σου όνομα και μία διεύθυνση email για να μπορώ να επικοινωνώ μαζί σου! Ακόμα να πάρεις μέρος; Κάνε κλικ εδώ για να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου!


FREE 20-days Healthy lifestyle challenge

* indicates required
H σχέση σου με τον υγιεινό τρόπο ζωής

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σου θα πρέπει να μας δώσεις την άδειά σου τικάροντας το παρακάτω κουτάκι
Μπορείς να διαγραφείς από τη λίστα όποτε θελήσεις
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Βίλλυ από Make up your dayz

2 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->