Τα 6 κοινά μυστικά για τέλεια επιδερμίδα που όλοι ξεχνάμε

Διάβασε επίσης

Πολλές γυναίκες αναζητούν την λύση για την τέλεια επιδερμίδα σε προϊόντα που υπόσχονται θαύματα, όμως στην πραγματικότητα η απάντηση είναι όχι μόνο απλή αλλά και γνωστή. Για αυτό και για άλλη μια φορά θα ήθελα να τα υπενθυμήσω.
6 common secret for beautiful skin

  1. Ο χρυσός κανόνας του ντεμακιγιάζ. Θα πρέπει να φροντίζεις πάντα να αφαιρείς το μακιγιάζ σου το βράδυ και να επιτρέπεις στην επιδερμίδα σου όχι μόνο να ξεκουράζεται αλλά και να αναδομείται χρησιμοποιώντας φυσικά τα κατάλληλα προϊόντα. Αφήνοντας το μακιγιάζ σου τη νύχτα το μόνο που καταφέρνεις είναι να φράζεις τους πόρους και να δημιουργούνται κοκκινίλες και μαύρα στίγματα.
  2. Η αντηλιακή προστασία είναι εξαιρετικά σημαντική. Φρόντισε πάντα να χρησιμοποιείς αντηλιακό ή ενυδατική κρέμα με τουλάχιστον spf 15 δείκτη προστασίας απέναντι τόσο στην UVA όσο και στην UVB ακτινοβολία. 
  3. Είμαστε ότι τρώμε. Πέρα από την προστασία και τον καθαρισμό της επιδερμίδας είναι σημαντικό να επιλέγουμε την τροφή εκείνη που  θα βοηθήσει την επιδερμίδα μας να λάμψει από υγεία. Βάλε στην διατροφή σου φρέσκα φρούτα και λαχανικά και απόφυγε το αλάτι και τα τηγανιτά. 
  4. Νους υγιής εν σώματι υγιεί. Ακόμα κι αν δεν είσαι ο τύπος του γυμναστηρίου, βάλε στην καθημερινότητα σου την άσκηση. Μπορείς να επιλέξεις έναν μεγάλο περίπατο ή τζόγκινγκ ή την αγαπημένη μου γιόγκα. Η Βίλλυ έχει γράψει άλλωστε και σχετικό άρθρο με το πως να γυμναστείς ενώ μισείς την γυμναστική αλλά και τρόπους για να γυμναστείς δωρεάν. Μην ξεχνάς την ενυδατική σου κρέμα πριν και μετά την γυμναστική σου και αντηλιακό αν αθλείσαι στην ύπαιθρο.
  5.  Η ωραία κοιμωμένη, είχε λόγο που ήταν ωραία. Φρόντισε να κοιμάσαι τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα. Αν δεν κοιμηθείς καλά το δέρμα σου θα αντιδράσει άμεσα και θα φαίνεται στην θαμπή επιδερμίδα ή ακόμα και στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου.
  6.  Την δροσιά του να έχεις ή αλλιώς ... Πίνε πολύ νερό. Φρόντισε να πίνεις τουλάχιστον 8 ποτήρια την ημέρα. Επίσης, πολλά φρούτα και λαχανικά μπορούν να σε βοηθήσουν στην ενυδάτωση σου για αυτό φρόντισε να τα εντάξεις στην διατοφή σου. Διάβασε εδώ μερικές συμβουλές για να ενυδατώσεις φυσικά την επιδερμίδα σου

Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->