Πώς να απολαύσεις το καλοκαίρι είτε πας διακοπές είτε όχι

Διάβασε επίσης

Αν είσαι ήδη σε διακοπές αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να τις απολαύσεις ακόμα περισσότερο, αλλά κι αν δεν είσαι διακοπές ,είτε έχεις επιστρέψει είτε δεν πήγες καθόλου, πιστεύω ότι πάλι θα σου φανεί χρήσιμο, οπότε συνέχισε να διαβάζεις!



Γι'αυτό και ξεκινάω αυτά που έχω να σου προτείνω για να απολαύσεις το καλοκαίρι προτρέποντάς σε να γίνεις τουρίστας στην πόλη σου. Ακολούθησε τις συμβουλές της Κατερίνας και είμαι σίγουρη ότι θα δεις την πόλη σου με άλλο μάτι και θα νιώθεις λιγότερο άσχημα που δεν πήγες διακοπές φέτος.

Αν τώρα, δε θα μείνεις στην πόλη αλλά ετοιμάζεσαι για διακοπές η Ειρήνη σου έχει 7 συμβουλές για να οργανώσεις τη βαλίτσα σου ώστε να μην ξεχάσεις τίποτα αλλά και να μην το παρακάνεις και δεν κλείνει!


Το μόνο κακό των διακοπών είναι ότι τείνουμε να παίρνουμε κιλά, αλλά κι αυτό μπορείς να το ξεπεράσεις αν ακολουθήσεις τις οδηγίες της Βίλλυ , έχει για σένα 7+1 πρακτικά tips για να μην πάρεις κιλά στις διακοπές.

Μια συνταγή που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τώρα το καλοκαίρι είναι οι ταλιατέλες με σάλτσα λαχανικών της εποχής που μας πρότεινε η Έλενα , ελαφριά και πρωτότυπη συνταγή που θα σου γίνει συνήθεια.

Αν μόλις έχεις επιστρέψει από τις διακοπές μην σε πιάνει πανικός. Στη στήλη Είναι ΟΚ/Δεν είναι ΟΚ η Βίλλυ πραγματεύεται ακριβώς αυτό το θέμα: do's and dont's για την επιστροφή από τις διακοπές.

Και τελειώνω με μια έξτρα συμβουλή, αν είσαι blogger η Κατερίνα έχει να σου δώσει 5 συμβουλές για να απολαύσεις τις διακοπές σου χωρίς να σταματήσεις το blogging.

Μ'αυτά και με τούτα ήρθε η ώρα να κάνουμε κι εμείς τις διακοπές μας!

Θα είμαστε πάλι κοντά σου από τις 27 Αυγούστου με νέα, ολόφρεσκα και πρωτότυπα άρθρα!

Δέσποινα από Despina's studio

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->