Κάνε τη διατροφή σου πιο καλοκαιρινή

Διάβασε επίσης

Αυτό το άρθρο δεν μπορούσε να καθυστερήσει άλλο. Γιατί το καλοκαίρι ήρθε, τα χειμωνιάτικα ρούχα τα έκρυψες, οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις των κραγιόν σου είναι σε πρώτη ζήτηση, το καλοκαιρινό σου άρωμα πάντα στην τσάντα σου, έκανες και το αντίστοιχο decluttering στο σπίτι σου για να υποδεχτείς τη νέα εποχή. 

Τη διατροφή σου την προσάρμοσες; Τι νόμιζες; 
Ότι δεν αλλάζει η διατροφή τους καλοκαιρινούς μήνες;



Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το τέλος της άνοιξης και η αρχή του καλοκαιριού είναι η περίοδος που αρχίζει να μας απασχολεί το πώς θα βγούμε στην παραλία. Βέβαια δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η έγνοια, καθώς το σώμα μας οφείλουμε να το αγκαλιάζουμε και να το αγαπάμε, αλλά αν είναι να κάνεις πιο υγιεινή διατροφή για να "βγεις στην παραλία" πάω πάσο, γιατί τα οφέλη της είναι πολλαπλά, και δεν επικεντρώνεται μόνο στην απώλεια κιλών. Και φυσικά αυτό θα το πετύχεις επιλέγοντας τροφές που επιταχύνουν τον μεταβολισμό σου. Και θρεπτικά, και καλοκαιρινά και "αδυνατιστικά"! Και μια και μιλάμε για αδυνάτισμα, εάν το θέμα σου βρίσκεται στην κοιλίτσα, το ήξερες ότι υπάρχουν τροφές που συμβάλουν στην απώλεια λίπους από την κοιλιά; Αμέ! 


Νομίζω ένας από τους (πολλούς) λόγους που αγαπώ τόσο πολύ το καλοκαίρι είναι για τα υπέροχα φρούτα που βρίσκω! Είναι όλα τόσο μα τόσο δροσιστικά και γλυκά που πολλές φορές καταλήγω να προσπερνάω γεύματα, γιατί έχω φάει άπειρες ποσότητες από τα αγαπημένα μου φρούτα. Ακόμα κι αν δεν είσαι μεγάλη φαν των φρούτων είμαι σίγουρη πως όταν διαβάσεις πόσες ιδιότητες έχουν τα κεράσια, οι φράουλες και το καρπούζι θα αλλάξεις γνώμη! Το ήξερες ότι οι φράουλες λειτουργούν σαν φυσικό λευκαντικό δοντιών; Ότι τα κεράσια μεταξύ άλλων είναι φυσικό λιποδιαλυτικό; Ότι το καρπούζι είναι το φάρμακο της φύσης για τη ναυτία


Κι επειδή ξέρω πως ένα πράγμα εξακολουθεί και γυρίζει γύρω από το μυαλό σου και δεν είναι οι θρεπτικές ιδιότητες της φράουλας, θα απαντήσω και στην ερώτησή σου! Ναι, προλαβαίνεις μέχρι το καλοκαίρι! Με μικρές αλλαγές στην καθημερινή σου διατροφή. Και με κάποιες προσθήκες, όπως οι τροφές που είναι πλούσιες σε νερό. Και με κάποιες αφαιρέσεις, όπως τα αναψυκτικά. Και διαβάζοντας αυτό το άρθρο. Ναι θα προλάβεις μέχρι το καλοκαίρι! 

Κι εσύ που έχεις "προλάβει" μέχρι το καλοκαίρι, αλλά αγχώνεσαι τι θα γίνει κατά τη διάρκεια των διακοπών, γιατί δεν θέλεις ο κόπος που έκανες να πάει χαμένος, διάβασε πώς να μην πάρεις κιλά στις διακοπές σου! Αν και έχω να σου πω κάτι. Οι δίαιτες δεν έχουν θέση στις καλοκαιρινές διακοπές. Ούτε ταιριάζουν με την καλοκαιρινή διάθεση. Το να κάνεις πιο υγιεινές επιλογές είναι παντός καιρού. Το να αγχώνεσαι όμως για αυτές είναι εκτός μόδας.

Καλό ξεκίνημα καλοκαιριού!

Βίλλυ από Make up your dayz 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->