Τι να ανεβάσω στο instagram; 30 έξυπνες ιδέες για post ή story

 Ή Ένα ημερολόγιο περιεχομένου για να εμπνευστείς τις επόμενες αναρτήσεις σου

Έχω βρεθεί πολλές φορές στην θέση σου. Να μην ξέρω τι να αναρτήσω στο instagram ή στο Blog Μου ή στην σελίδα μου. Ακόμα και στις σελίδες που χειρίζομαι επαγγελματικά, πάντα έρχομαι αντιμέτωπη με το "κενό" έμπνευσης. Δεν ξέρω τι να ανεβάσω, τι να προγραμματίσω. Αυτό το "ενδεικτικό" ημερολόγιο περιεχομένου για τις επόμενες 30 μέρες το ετοίμασα για να σου λύσει τα χέρια. 

instagram content calendarΑν θέλεις μπορείς να το κατεβάσεις σε καλή ανάλυση εδώ

Γιατί είναι σημαντικό να έχεις ένα τέτοιο ημερολόγιο; Μα για να είσαι σίγουρη ότι ποτέ δεν θα μπλοκάρεις και θα έχεις πάντα έτοιμο περιεχόμενο. Ιδανικά δοκίμασε να φτιάξεις το δικό σου πρόγραμμα. Μπορείς να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις ημέρες. Δεν είναι ανάγκη να ανεβάζεις κάθε μέρα κάτι. Εσύ θα επιλέξεις το τι και το πως όπως επίσης και το πότε.


Να θυμάσαι: στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη. Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

4 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

 1. Πολύ ωραία ιδέα. Ευχαριστούμε! 🖤

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σας, η πίστωση μεταξύ ατόμων είναι μια οικονομική συναλλαγή που συνίσταται στο δανεισμό χρημάτων απευθείας από άτομα χωρίς την παρέμβαση τράπεζας. Τις περισσότερες φορές, γίνεται σε οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον. Αλλά πρόσφατα μπορείτε να δανειστείτε από έναν ξένο. Είμαι πρόθυμος να προσφέρω δάνεια σε οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα να το αποπληρώσει χωρίς ανησυχίες. Θα ανυπομονώ να ασχοληθώ μαζί σας εάν χρειάζεστε σοβαρά πίστωση και εάν είναι καλή θέληση.

  E-mail: ( simondurochefort@gmail.com )
  Viber ή Whatsapp: +33752366330

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τέλειο το ημερολόγιο και η όλη ιδέα! Ευχαριστούμε <3

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!