Το πιο εύκολο κοτόπουλο αλα κρεμ που έχεις φτιάξει ποτέ

Κορίτσια μου επανέρχομαι πάλι με μια ακόμα συνταγή καθώς φέτος έχει γίνει χαμούλης με τη συγκεκριμένη συνταγή στο σπίτι και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας! Ο λόγος φυσικά για το πιο εύκολο κοτόπουλο αλα κρεμ που έχετε μαγειρέψει ποτέ! Για την ιστορία θα σας πω ότι πριν αρκετά χρόνια το κοτόπουλο αλα κρεμ μου ήταν μια αποτυχία και είχα σταματήσει να το μαγειρεύω έχοντας απογοητευτεί πολύ. Δε μπορούσα να καταλάβω τι έκανα λάθος και δεν έδενε έτσι ωραία η κρέμα. 
Φέτος λοιπόν βρήκα τη λύση και είμαι εδώ για να τη μοιραστώ μαζί σου! 

Το πιο εύκολο κοτόπουλο αλα κρεμ που έχεις μαγειρέψει ποτέ

Η όλη έμπνευση ήρθε επειδή μαγείρευα ξεχωριστά τα φαγητά του Βαγγελίνου. Έτσι λοιπόν μια μέρα είχα βράσει αρκετό φιλέτο στήθος από κοτόπουλο για το παιδί και περίσσεψε αρκετό. Στην προσπάθεια μου να εκμεταλλευτώ όλο το φαγητό σκέφτηκα να το κάνω αλα κρεμ κι ας ήταν ήδη βρασμένο. Και αυτό ήταν η λύση στο πρόβλημά μου... Το γεγονός ότι είναι ήδη βρασμένο το κοτόπουλο με βοηθά να γίνεται η συνταγή σε ελάχιστο χρόνο και να δένει πολύ εύκολα.

Πάμε να δούμε τα υλικά...

Το πιο εύκολο κοτόπουλο αλα κρεμ που έχεις μαγειρέψει ποτέ
  • Δυο φιλέτα κοτόπουλου βρασμένα
  • μια κονσέρβα μανιτάρια
  • 400gr κρέμα γάλακτος
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • λίγο σκόρδο
  • λίγο άσπρο κρασί
  • αλάτι/πιπέρι
Τι πρέπει να κάνετε...
Κόβετε σε λεπτές λωρίδες το βρασμένο φιλέτο κοτόπουλου. Σε μέτρια φωτιά τσιγαρίζετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και ρίχνετε μέσα το κομμένο κοτόπουλο και σβήνετε με το λευκό κρασί. Αφήνετε το φαγητό να δέσει καθώς εξατμίζεται το αλκοόλ από το κρασί. Στη συνέχεια προσθέτετε τα μανιτάρια και ελάχιστο νερό για να μαλακώσουν τα λαχανικά. Αφού το φαγητό "πιει" το νεράκι του προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, το αλατάκι και το πιπεράκι και το αφήνετε να πάρει μια βράση. 

Το φαγητό σας είναι έτοιμο! Είδατε πως είχα δίκιο;;; θα είναι όντως το πιο εύκολο κοτόπουλο αλα κρεμ που έχετε μαγειρέψει ποτέ! Εγώ το συνόδευσα με ρύζι πολίτικο αλλά τη συνταγή θα σας τη δείξω σε άλλη ανάρτηση.

Πως σου φάνηκε;;; Είναι όντως εύκολη συνταγή;;;

Αυτά για σήμερα...
Είμαι η Έλενα
και μέχρι την επόμενη φορά
Σε φιλώ

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.