5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις ένα blog το 2020

Διάβασε επίσης

Ίσως η πανδημία και ότι αυτή συμπεριλαμβάνει να αποτελεί έναν ακόμη αποτρεπτικό παράγοντα για να ξεκινήσεις το blogging μέσα στο 2020, ίσως πάλι και όχι. Γιατί, ακριβώς σε στιγμές σαν αυτές, οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη να μιλάμε για πράγματα που αγαπάμε πολύ και να τα μοιραζόμαστε με τους υπόλοιπους. Όμως, για να ξεκινήσεις ένα blog μέσα στο 2020 είναι καλό να έχεις υπόψη σου μερικά πράγματα. 

person using laptop computer beside aloe vera

#1. Πρέπει να επιλέξεις θεματολογία

Είναι σημαντικό να επιλέξεις μια θεματολογία για το blog σου. Αφενός θα έχεις ένα μπούσουλα για τα θέματα που θα γράφεις, θα διαπιστώσεις άλλωστε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να έχεις μια θεματολογία. Αφετέρου, αν βλέπεις το Blogging ως κάτι παραπάνω από ένα απλό χόμπι, τότε πρέπει να επιλέξεις θεματολογία, καθώς αυτό θα βοηθήσει και να το προωθήσεις καλύτερα. Διάβασε εδώ πως να βρεις τη θεματολογία του blog σου σε 3 απλά βήματα

#2. Πως να βγάλεις χρήματα με το Blogging. 

Καλό το Blogging για χόμπι, αλλά πλέον οι περισσότεροι ασχολούνται με αυτό κυρίως για να βγάλουν χρήματα. Μην παρεξηγηθώ, δεν θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Αλλά για να σε πάρουν στα σοβαρά μερικές φορές πρέπει ο ίδιος να πάρεις στα σοβαρά τον εαυτό σου και την δουλειά σου. Έτσι, είτε θέλεις να προωθήσεις την δουλειά σου μέσα από το Blog σου, είτε το blog σου να γίνει ένα μέσο εσόδων, τότε θα πρέπει να μάθεις πως μπορείς να βγάλεις λεφτά με αυτό. Διάβασε εδώ πως μπορείς να βγάλεις λεφτά με το blogging

#3. Θα κάνεις λάθη. 

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη, πολλά λάθη όσο θα ασχολείσαι με το blogging. Είναι σίγουρο, ότι θα κάνεις λάθη και φυσικά θα μάθεις μέσα από αυτά. Εδώ μπορείς να διαβάσεις τα 5 λάθη που έκανα μπλογκάροντας και τι έμαθα από αυτά.

#4. Αγόρασε το domain σου. 

Είναι σημαντικό να έχεις αγοράσει το δικό σου domain name. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερο SEO, καλύτερο branding για το blog σου, να το προωθήσεις καλύτερα και φυσικά να δείχνει και να είναι πιο επαγγελματικό. Διάβασε εδώ γιατί χρειάζεσαι ένα domain name για το blog σου και ότι άλλο χρειάζεσαι σχετικά.


#5. Δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε πανάκριβα σεμινάρια. 

Μέσα από το edityourlife μπορείς να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για το Blog σου. Θα βρεις συμβουλές, άρθρα ακόμα και challenges που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το blog σου καλύτερο.

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις ένα blog το 2020


Να θυμάσαι: στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη. Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

2 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->